27 VINTRAR

onsdag 23 november 2016

tårta, steg för steg, tårtguide, godaste tårtan, chokladpudding i tårta
ENKEL & GOD TÅRTA
MED CHOKLADPUDDING & VANILJKRÄM


27 vintrar blev man i dagarna, livet verkligen rusar, speciellt nu när man är mitt inne i bebisbubblan igen och för att inte glömma, renovering av lilla Björkallén, några kilometer bort från mitt barndomshem där vi bor just nu och har bott större delen av mitt och barnens liv...

Älskar mitt barndomshem samtidigt som jag vet att jag kommer älska det nya huset minst lika mycket, vi skapar något nytt tillsammans jag och Johan, det känns fint, ett nytt kapitel i livet skulle man kunna säga...

Bilden är sedan Vildas 7års dag, kände att den fick allt duga att visas upp igen, ett snabbt och enkelt recept på en mycket smarrig tårta som går hem hos dom flesta! Dock blev det ett undantag i år på min egen födelsedag, varken ork eller tid fanns så en helt vanlig schwarzwald tårta fick det bli,  inte fy skam någonstans det heller, glutenfri är den också till på köpet!

Kan ändå någonstans känna mig ganska så nöjd med dessa 27 år om man bortser från alla sorger, intensiva och lärorika har dem varit, med stänk av sorg och besvikelser på människor runt omkring! 3 underbara vildingar, 1 saknad, vågade äntligen bli min egen chef i Mars månad efter många år av grubblande, utmanade min sociala fobi i 2 år under utbildningen i Tidaholm, bara att ta steget att resa så långt, helt själv och satsa på konsten var ett enormt stort steg, men jag visste vad jag ville just då och gick på känsla trots att dessa 2 år var bland de jobbigaste psykiskt på många olika plan...

Nu håller vi tummarna för att kommande år blir minst lika kreativa, lärorika och fyllda av bra människor istället för knäppisar, att barnen, vänner och familj förblir friska och krya. Att vi lär oss att ta vara mer på livet och inte gör sådant vi mår dåligt av. Ett liv som sagt, vi har bara ett liv.

Ha det fint så hörs vi kanske av snart igen, uppdateringen som ni märker är lite si och så just nu, men jag tror nog att ni har förståelse för det också. Kikar in här ibland för att dela med mig av livet och förhoppningsvis något ni får nytta av, som i detta fallet, en smarrig tårta kanske?

Måste även passa på och säga, GUD så roligt att ni lämnar kommentarer, tusen tack för det! Kan nog inte ens beskriva hur trevligt det är att kika in här när det faktiskt händer lite bland kommentarerna, inte lika tomt och ensamt! Så tack för det rara ni!


Join the conversation!

 1. Nämen graaaattis i efterskott... då är vi ju NÄSTAN jämngamla för jag blir ju 44 i helgen...hehe....
  HImmel...27...det var ju typ hundra år sedan jag var det.....
  Låter smarrigt med tårta och vad fint att stanna upp och tänka lite på året som gått...eller åren som gått...
  Kram kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara! haha jaaa men precis! Åldern har ju ingen betydelse, bästa vännen är snart 40 och det känns som hon är lika gammal som mig, eller jag som henne kanske? ^^ Grattis till dig i förskott då måste jag ju få säga, hoppas du får en härlig födelsedag! Tror det är viktigt att ge åren som gått en tanke, minnas det fina men även det dåliga, men det är även viktigt att drömma framåt. Stor kram och tack för titten, kramar Louise

   Radera
 2. Gokväll!

  Å så fint du skriver! Grattis i efterskott!
  Vet hur det är att vara i bebisbubblan:) Min "bebis" är en 1,5 åring full i bus nu så ibland kan jag sakna bebisbubblan. Men det är en härlig tid nu och han utvecklas så otroligt mycket nu och det är så kul att se:)

  Ha en fin kväll!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Oh men alla olika stadier är ju charmiga på sina egna vis, man längtar alltid lite efter nästa steg, och när dom är sådär gamla så dom inte vill somna i ens famn längre, ja då längtar man allt tillbaka! Kram

   Radera
 3. Grattis i efterskott får man säga då :) Så härligt med bebisbubbla - jag längtar! Det står på min lista över vad jag vill göra innan jag blir 30 år... Har fyra år till på mig då :) Så det borde gå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, vad härligt, håller tummar och tår för att allt går väl och att ni får hamna i bebisbubblan du innan 30 år fyllda ^^ Kram L

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.