DEN BÄSTA TIDEN ÄR NU

onsdag 15 maj 2019


Första veckan att prova på livet som ensam med två små igen, minst sagt en omställning i sej, lite som att slungas tillbaka till tiden när dom 2 äldsta var små, minns dock bara små fragment av den tiden tyvärr. Försöker någonstans stanna upp och andas, påminna mig om att jag får tillåta mig själv att faktiskt vara "mammaledig" även om just ledig är lite fel typ av ord för denna typ av tid, läs (heltidsjobb dygnet runt). Men det är svårt att släppa allt annat som man skall ha i huvudet och planera inför, framtiden, livet.


Försöker njuta så mycket det bara går av allt det vackra, finns inget bättre än denna tid just nu, innan sommaren, när körsbärsträd och hägg blommar. Att mellan amning och blöjbyten vara ute så mycket det bara går och pyssla i trädgården, trots dimman av sömnbrist känns det som att det ger själen lite extra kärlek och energi. Älskar att se drömmar och projekt växa fram, den bästa tiden är verkligen nu. Här och nu.


Vi tar en dag i taget och försöker hitta nya rutiner i ett nytt liv, även fast att vi har väldigt många projekt igång och mycket som behöver fixas hela tiden försöker jag någonstans intala mig att det är lite så vi bara är och vill ha det. Undrar just hur livet blir den dagen vi är klar med allt, eller blir man någonsin klar? Tror inte det, hade en lärare en gång som sa att man har alltid ett visst antal problem i livet, eller saker som skall lösas, när några är borta från listan tillkommer alltid nya. Det stämmer nog ganska väl...

körsbärsblom, maj

Nu ska jag göra mig redo att åka och hämta hem litet busfrö som går andra dagen på förskolan efter ett himla långt uppehåll på flera veckor, mamma kommer över snart och passar lillebror så jag lite snabbt och smidigt hinner hem igen läs,( inväntar DHL leverans ) med klinkers till projekt källaren.

Vi hörs snart igen, hoppas jag!

Join the conversation!

 1. Herlige bilder.
  Her har jeg ikke vært før. Skal kikke rundt.
  Ha en fin søndag.
  Klem C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Christina!
   Det får du gärna göra, kramar

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.