OM MIG


Om bloggen: 
livsglitter, det vackra i livet, det som berör på både gott och ont. I mina kanaler delar jag allt ifrån projekten med med huset, trädgårdsdrömmar,  tips och inspiration, byggnadsvård, familjelivet, ett loppisfynd eller 2, något recept då och då, kreativiteten, fotograferandet och skapandet på olika plan. 

Samtidigt vill jag även kunna väva in dom viktiga orden, texterna om ett liv, hur livet kan vara. Alltifrån texter om Högkänslighet, att vara introvert, reflektioner över samhället, Npf och olika diagnoser. Allt det där som vi oftast är väldigt tysta om, ångesten och om att vi helt enkelt inte alltid mår så bra som vi vill ge skenet av. 

Bakom allt det där vackra så finns det alltid en verklighet, detta måste vi påminna oss om, speciellt i dessa tider då Sociala Medier bidrar med sitt och många vävs in i en falsk tro om att mångas tillvaro är rosenskimrande. Vi måste påminna oss om att det är bara en liten, väldigt liten del av någons liv vi ser, oftast en ”yta”, så var aldrig för snabb på att döma. Vi gör alla vårt bästa med just dom förutsättningarna vi har i livet, en del väljer att dela små vackra fragment av livet och andra lite mer av allt. Inget är mer rätt eller fel. 

Jag hoppas att ni kommer att trivas och att det kanske finns någon liten del av allt jag delar i mina kanaler som faller just DIG i smaken. 

// Louise


Vill du komma i kontakt med mig?

Instagram: @livsglitter

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.