3 FAVORITER INFÖR JULBAKET

torsdag 12 december 2019


Åh hej vänner! Nu var det länge sedan sen sist igen, tänker att ett lättsamt inlägg vore på sin plats såhär inför jul, mina 3 absoluta favoriter genom åren när det kommer till julgodis och gottigheter!

smörkola, lätt kola, julgodis
Smörkolan, ett måste varje jul, guuuudomligt krämig och lätt som en plätt att sno ihop då smeten så gott som sköter sig själv! Fint att linda in i bakplåtspapper och förvara i glasburk, eller varför inte ge bort i julklapp?  Recept hittar ni här: Ljuvlig smörkola


Cheescake:arnas cheesecake skulle jag vilja säga! Denna är riktigt mastig men otroligt god som efterrätt på julbordet! Pepparkakscheesecake, följ inlägget så hittar ni vidare till receptet: pepparkakscheesecake

Fudge, Marabou fudge, godaste fudge, seg fudge, krämig fudge, julgodis, topplista
Och sist men inte minst, Marabou Fudgen! Denna går alltid åt i ett nafs så det kan vara bra att göra en dubbel sats så att säga....

Recept hittar ni här: Marabou Fudge


TORSDAG 12 DECEMBER

Har ni några recept ni vill dela med er av så får ni gärna göra det här nedan, alltid fint med lite extra tips såhär i juletid!

Liten snabb uppdatering om läget, tagit jullov med de små då magsjukan härjar såhär lagom till jul på förskolorna. Försöker roa super-trotsig 3 åring och 8 månaders bebis som precis börjat upptäcka världen genom att ta sina första krypande/ålande steg? Säger man steg ens?

Pepparkaksbak som urartar i kastande av både deg och formar, tålamodet mina vänner, är inte det bästa hos lilla damen. Kan bli så himla full i skratt ibland, tänk att det kan rymmas så många och stora känslor i en sådan liten kropp! Just den där åldern är så sjukt påfrestande men samtidigt så sjukt rolig och intressant. 

De stora barnen har pappa-vecka och vilar öronen...Vi hörs snart igen, hoppas jag! 
Håll tummarna!

Join the conversation!

  1. Får nog bli lite julgodis här också, måste testa receptet. Annars så är det lite aktivitet här när det gäller bakning, får nog skärpa mig.
    Ha en bra vecka!
    Birgitta

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.