HÖSTENS MYSIGASTE & BILLIGASTE FILT - SOV NÄR BEBIS SOVER?

onsdag 2 november 2016


God förmiddag kära ni! Har ni fått snö? Här har vräkt ner och vi har ungefär 2-3 dm skulle jag tippa på! Eftersom vi är totalt insnöade, jag och lillan så håller vi oss inne idag med, har ingen större lust att ut och pulsa med barnvagn och spade i detta väder!

Höstens finaste och mysigaste pläd pysslade vi till igår, eller vi och vi, jag medan Lovelia tittade på, gud så nyfiken hon börjar bli på precis allt! Passade även på att filma inför en DIY-guide till våran nya Youtube-kanal, håller tummarna för att tiden finns att klippa ihop den under dagen. Man blir ju så ivrig när man har något roligt att visa, billig är den också att skapa så det tror jag kan gå hem hos dom flesta som vill piffa till hemmet med små medel såhär i höstrusket! 

Kommer ett inlägg när videon är klar och publicerad...HEJ TISDAG!

Har väntat sedan 9 på leverans från DHL, kunde inte för allt i världen låta bli att klicka hem den underbara (läs detta gamla inlägg) - Lullaby Crib när jag såg att den mysiga butiken Mokkasin skulle lägga ner, 40% rabatt var för bra för att vara sant på den väldigt dyra vaggan. Har ju spanat in den innan ens Lovelia var född, men med det priset, nej, det fick faktiskt vara så nu när jag fick syn på det nya priset var det ju inget snack om saken! Såklart lillfia ska ha en mysig vagga att gunga i borta i vårt renoveringskaos på Björkallén, renoveringskaoset som sakta men säkert börjar bli ett hem...

Har suttit här nu med ena foten på vagnen och fått en övertrött liten tjej att äntligen somna in så nu ska jag passa på att få lite saker gjorda här hemma, har funderat över det där uttrycket "sov när bebis sover" okej, jaha, och när ska då allt annat hinnas med, disk, tvätt, plocka, dammsuga, elda, hinna ta en dusch, sminka sig kanske, så nej, sova när bebis sover är ingen bra replik från andra kan jag tycka men alla är vi olika, själv skulle jag må så mycket sämre psykiskt om det ständigt var kaos här hemma för att jag tog mig en tupplur istället för att fixa sådant som måste fixas enligt mig och min galna hjärna...

Och ja, jag klagar ändå på att jag är trött ^^
SparaSpara

Join the conversation!

 1. Så fin och mysig filt. Visst är det svårt att få till det där med sömnen i verkligheten... Jag sov aldrig när mina sov, hade verkligen fullt upp då och skulle inte kunna koppla av o sova. Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh tack Suss! Men precis, känner igen mig så väl, man är på högvarv & det finns inte en tillstymmelse till att kunna koppla av & varva ner. Har till och med svårt att somna på kvällen trots extrem trötthet! Kram på dig!

   Radera
 2. haha ja eller hur, så tänker jag med, en lightbox behöver man alltid :D Ska bara övertyga maken om samma med allt vi reda har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ^^ jaaa, det är inte alltid den där övertygelsen går hem hos männen ;) :D Lycka till!

   Radera
 3. Himla fin filt, ska bli kul att se klippet sen.

  Sv: tack själv, himla mysig sida du har

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du tycker det, är ju en extremt simpel filt att göra men tänkte att det kunde vara kul att testa filma lite ändå :D

   Radera
 4. Känner så igen mig där... så mycket som ska göras när bebis sover. Finns det sedan tid över vill man ju istället ägna sig åt saker som man tycker om. Läsa ett magasin, kika på en serie eller bloggar för all del. Så nej, här blir det inte så mycket sömn när bebis sover. Ja, iallafall inte om dagen. Fin kväll till dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! För mig är det superviktigt att få pyssla med sådant man tycker om, pyssla, fota & greja! Men som sagt, det vardagliga ekorrhjulet tar ju också en hel del tid & det måste ju göras...

   Kram!

   Radera
 5. Så mysig filten blev. Och klart man ska slå till när saker man funderat att köpa är så mycket billigare. Fin blogg du har. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst blev den! SÅ sugen på att göra fler, måste få tummen ur & fixa till det lilla videoklippet också på hur man gör, superenkelt & simpelt men tror det skulle kunna uppskattas ändå! Precis, kunde inte hålla fingrarna i styr där när den fina vaggan var hela 40% billigare :D Tusen tack för dom fina orden, kram!

   Radera
 6. Men ååå vilken fin mysfilt. SV Datumljuset köpte jag på Blomsterlandet. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack & tack för svar! Då får jag kika där, hoppas att finna det, så himla enkelt och fint! Kramar L

   Radera
 7. Toppenfin filt !!...nu var det länge sedan jag tittade in till dej (och du till mej antar jag, hihi) Förstår att det har hänt mycket sedan sist ;))...bloggandet hos många börjar bli avslagna tyvärr...så även hos mej. Men jag har skaffat instagram som så många andra och där tror jag man hittar många bloggare ;))....även mej, hihi. Är du intresserad så har jag instagram adress bia_hag
  Ha det gott och sköt om dej !!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Bia! haha ja, det har ju varit lite si och så med bloggeriet efter ett omskakande år, men men, allt har sin tid ;) Ja jag har också märkt av det, så himla synd, många man följt som helt plötsligt försvunnit, många som tappat gnistan kanske...

   Kikar in på insta! Ha en fin kväll och tack för titten, kram L

   Radera
 8. Svar
  1. Tack Hanna! Superlätt att göra själv :D

   Radera
 9. Men ååå vilken fin!
  Va duktig du är... å jag förstår dilemmat med allt man vill hinna då bebis sover...
  Jag var nog likadan som du...rusade runt som ett jehu fast jag egentligen borde ha sovit....
  Meeeeen det är ju läääänge sen nu..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara!
   Haha ja exakt så är det, så mycket man vill & då är det ju sjukt svårt att koppla av när bebbelino väl sover en stund ^^ Kram!

   Radera
 10. Sov när bebisen sover är ju för de som (tror att man) hinner allt annat när bebisen är vaken. Gå på toa och äta och sånt. Och typ "när ska jag annars hinna diska flaskor och kastruller så jag kan mata min bebis när han vaknar och är vrålhungrig?" Min bebisen dagsverke dessutom bara i min famn just nu, vet inte hur bra de tror att man sover sittandes i en soffa.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.