5 blir 6

tisdag 5 februari 2019

En bild säger mer en tusen ord, orsaken till att det ekat tomt i mina kanaler i flera månader är alltså  att en ny liten individ har tagit över min kropp totalt skulle man kunna säga. Det finns även fler orsaker till att det ekat tomt, men det kommer jag gå in på i ett annat inlägg.

Tanken är att jag kommer börja uppdatera här igen och det känns så himla bra att äntligen få "pusta" ut och slippa känna pressen att uppdatera. Att tappa glöden för något man gjort i många år har varit en sådan besvikelse, men nu börjar den pyra igen och komma tillbaka. Hoppas den är här för att stanna, har saknat mina kanaler här i cyber, det kreativa, drivet och framförallt kommunikationen med er, både här och på instagram.

Och som ni förstår blev ju livet lite upp och ner när vi helt plötsligt fick reda på att vi skulle bli en till i familjen, precis exakt samma vecka som en rad viktiga beslut skulle tas inför framtiden. Två vägar som jag velade mig tokig mellan och det var inget enkelt beslut, skulle vilja påstå att jag aldrig upplevt sådan beslutsångest i hela mitt liv ang vilken väg ens "karriär" skall gå åt. Extra svårt blev det när vi nu ska gå från 5 i familjen till 6, en hel del att ta hänsyn till så att säga för att få familjepusslet att fungera.

Jag hoppas och tror att vi kom fram till det bästa beslutet, det har och är fortfarande massor att fixa för att ro allt i land men efter flera månader börjar jag äntligen våga hoppas på att det kanske blir hur bra som helst. Kan inte avslöja för mycket just nu men tids nog kommer ni förstå vad jag kommer lägga min själ i utöver det jag jobbat på hittills. En nystart helt klart med delar av det gamla kvar, med möjlighet att vara mer flexibel med tiden.

Hoppas några av er finns kvar och att vi hörs snart igen!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.