NÄR VILAN RESULTERADE I ETT BLÅ-LILA YRVÄDER

torsdag 21 december 2017

garbo and friends, fauna, barnrum, gammal barnsäng, 40 tal

Har ju under en längre tid suktat efter dom fina sängkläderna Fauna till liten fröken och under Black Friday passade jag faktiskt på att haffa ett exemplar! Finaste blå-gröna nyansen med allt i från kaniner till hjortar och blommor, kan ju inte bli så mycket finare kan jag tycka. 

garbo and friends, fauna, barnrum, gammal barnsäng, 40 tal

Dock resulterade middagsvilan i en väldigt blåslagen bebbelino, vad jag trodde vid första anblick tills jag såg att den blåmärkes liknande nyansen skars rätt av under blöjkanten. Oh My! Hade ju inte hunnit tvätta upp sängkläderna, knäppte ju av några kort i ren iver och glömde såklart helt bort tvätteriet av dom innan fröken yrväder skulle ta en tuppis. Så ni kan ju förstå vad tankarna gick innan poletten trillade ner så att säga!

garbo and friends, fauna, barnrum, gammal barnsäng, 40 talTORSDAG 21 DECEMBER

Dom två största barnen är ivägskickade till sista skoldagen innan jullov och liten fröken sover faktisk än, vilket medför att jag fick lite tid att faktiskt sitta här i soffan och ge bloggen lite kärlek. Kanske till och med hinner kika runt lite, vi håller tummarna!

På listan denna dag:

Tvätt som Ä N T L I G E N blivit tvättat och för engångsskull inte blivit lämnad i maskinen av ren glömska och för mycket annat på listan att göra. Kan ju hoppas att det finns fler som måste tvätta om en och en annan maskin...

Slå in dom sista klapparna, Johans klappar. Men alltså, detta med julklapp till männen, det är ju bland det svåraste som finns, samma visa varje år! Och inte säger dom vad dom önskar heller och jag är ju lite av den sorten att jag inte vill köpa för köpandets skull utan det ska vara något man verkligen tror att dom kommer uppskatta. 

Städa, dammsuga, skura, plocka, som varje dag, ekorrhjulet ni vet. Det sjuka är, att varje dag tänker jag, - ja meeeeen nu, nu ska vi försöka hålla det såhär fint. 1 timme senare, kaoset är ett faktum och brödsmulorna är utspridda överallt på golvet igen. Kaffe spills lite överallt, är så fumlig, litet yrväder röjer ut varje skåp vi äger och jag står mest och funderar över om det verkligen är värt all tid, att ens städa. Men kan ju inte låta bli!

Lämna in lånebok (Vildas) som såklart är försenad, vi hör till den där kategorin som egentligen inte ska låna böcker, eller vi, jag. Lyckas alltid bli försenad med dom, denna gång är det åtminstone bara 1 dag försent men det är inte allt för ovanligt att det kan handla om veckor annars. Ångest ångest!

På dagens lista står även lite julmys när alla kommit hem från skola och jobb, för idag vankas julledighet. Himmel så mysigt det ska bli tänker jag just nu, men faktum är att det alltid finns små nyanser av omysiga stunder också när vi är alla under samma tak för många timmar tillsammans ^^


Trevlig torsdag på er, kikar in senare mot kvällen och ger
er receptet på smörkolan. Inget avancerat någonstans! Nu ska jag springa upp och maraton-hänga tvätten och hålla tummarna för att yrvädret sussar en stund till...


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.