JULEN KOMMER OAVSETT

onsdag 20 december 2017

leilas smörkola, godaste julkolan

4 dagar kvar till jul, förstår verkligen inte var december månad tog vägen?!! Inte november heller för den delen, precis som att livet spinner på i sju helsikes fart såhär innan jul. Inte så konstigt kanske med tanke på hur mycket som "ska" fixas men egentligen finns det ju inga måsten, bara hjärnspöken och egna viljor om det där roliga, det där kreativa man vill göra...


Ett stycke sussande sockertopp, skenet bedrar verkligen här vill jag lova, liten fröken är ett alldeles speciellt litet yrväder som gärna springer från skåp till skåp dagarna i enda för att plocka ut varje liten pinal. Mamman här bakom skärmen mäktar knappt med i hennes takt när det kommer till att röja ut saker, vilket tempo alltså! Men men, kul har hon, för stunden ^^

leilas smörkola, godaste julkolan

Har väl lyckats slänga ihop en sats ljuvlig smörkola, ska ge er receptet här innan jul är tanken! Den är sååå H I M E L E N S god så risken är att det ej finns mycket kvar till jul, men vi får försöka hålla tassarna borta, eller vi och vi, mest jag...ONSDAG 20 DECEMBER

Upp som en sol och ner som en pannkaka, lite så skulle jag vilja beskriva livet och vardagen dom senaste veckorna. Dels har det varit extremt mycket med båda husen, ett mående som går upp och ner, oftast ner den senaste tiden vilket har gjort mig orolig över vad som håller på att ske och hur jag ska rädda upp mitt mående, vilka verktyg behövs? 

Blir även extra ljudkänslig och blir nästan illamående av alla ljud, får panikkänslor, det liksom förstärks när måendet inte är på topp! Behöver lugn och ro, få vara ifred, dock svårt mitt i småbarnskaoset kl 14:30 en vardag när man känner att gränsen snart är nådd för vad huvudet orkar med. Ibland önskar jag att hjärnan på något vis gick att sätta på paus en stund, i viloläge, tänk så nyttigt och bra det vore, vilken återhämtning!

Men, 4 dagar kvar till jul och hur det än är så kommer julen oavsett hur mycket man hunnit eller ej, försöker att inte stressa upp mig men, jädrar så svårt det är! Blir ju så sjukt inspirerad av allt och alla via cyber och vill så mycket, men sen var det ju det här med tiden som inte finns till just nu... 

Små glimtar av jul och kreativitet får jag nöja mig med i år, fler jular kommer, det är min tröst och det ska bli så otroligt skönt att inte fira jul hemma hos oss just detta år!

Chilla och njut, lättare sagt än gjort, jag vet, men vi kan ju försöka, 
trevlig kväll på er så hörs vi snart igen hoppas jag!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.