TÄNK ATT FÅ SLINKA RUNT I DENNA

lördag 25 november 2017

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Ah men tänk att få slinka runt i den här under lediga juldagar, det hade icke varit fy skam! Lördag morgon och vi har haft det allt annat än lugnt här, det hela började egentligen igår kväll, vatten och el är I N G E N bra kombo om man säger så! Lyckades få vatten i ett eluttag när jag pysslade med den nya akvariepumpen, POFF sa det, blixtrade till och blev kolsvart. Tacka gud för jordfelsbrytare, utan den hade nog både jag och fiskarna varit stekta! Oh my!

Såå imorse registrerade jag ganska snabbt att kaffet inte bryggdes som det skulle, den gick på lågvarv, Johan mätte elen i uttagen, yes, alldeles för lite ström fanns där.

När vi satte på spisen så kom ett märkligt tjutande ljud ifrån mikron, men allt löste sig tillslut med lite nya proppar. Nog är det lite läskigt allt hur beroende man faktiskt är utav att elen fungerar som det ska, jag menar morgonkaffet är ju bland det viktigaste på hela dagen ^^

Join the conversation!

 1. Den kimonon var supersnygg!! Hade inte heller tackat nej till den ;)
  Usch, vad otäckt med elen. Tur i oturen att du inte fick ström i dig...
  Ja, när det blir strömavbrott och så, så känner man sig ganska hjälplös och handfallen. Och jag håller med mig; vem sjutton kan överleva utan morgonkaffet??!!

  Ha en fin dag fina du och kram på dig ♥

  / Jonna

  SvaraRadera
 2. Å så tjusig!
  Ha en fin kväll <3
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Läcker kimono..!! Ja, den där elen... Minns när strömmen stängdes av i huset, då jag lite käckt säger att - Det är lugnt, jag kan värma lunchen i mikron..🙃🙃
  Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.