ÄNTLIGEN FREDAG

fredag 24 november 2017

Blir bara mer och mer kär i den ljuvliga tapeten i Vildas rum, vi gjorde en liten hörna åt Lovelia för några veckor sedan, dock har den gamla sängen fått flytta ner i vårt sovrum. Liten fröken kom nämligen på hur man klättrar ur spjälsängen, eller rättare sagt, hon klättrade upp och blev liggandes/hängandes över kanten. Oh my! Dessa små yrväder vet precis hur man gör för att ge sin mor en mindre hjärtinfarkt...

Numero 74, guld, golden canopy, sänghimmel, mr perswall, blossom, soft, blommig tapet, barnrum, fotograf, ludvika

Äntligen har vi fredag och helgen är snart här, Johan är pappaledig med liten fröken så en annan kan få tillfälle att försöka beta av den allt för långa listan på saker som behöver fixas. Sitter just nu med supporten för Visma, har mitt bokföringsprogram samt webbshop där och skulle såklart byta lösen, om jag kommer in, svar nej! Typiskt min otur...

Black friday idag, hittat några fynd? Här blir det att klicka hem ett par varma stövlar till lillan och några julklappar till de små, har knappt ens orkat tänka på julen än, inte när det kommer till paketform iallafall.
Trevlig fredag på er, vi hörs snart igen, 
hoppas jag!

Join the conversation!

 1. Jättefin tapet!
  Jo de kan de små liven... ;) Fast jag tycker nästan det känns värre nu när ens egna barn har blivit stora och man träffar andras småbarn. Jag kan få "hjärtinfarkt" stup i ett nu för tiden när barnen härjar runt och klänger och kliver överallt. Man inser att man var mycket lugnare som småbarnsförälder.
  Jo jag har faktiskt klickat hem lite julklappar idag, fyndat en hel del faktiskt! Skönt att kunna sitta hemma och beställa varor i stället för att vara ute och trängas i butiker :)

  Ha en fortsatt fin fredag ♥

  Kram Jonna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh men visst är den, himla charmig ♥

   Haha ja det kan jag tänka mig att man blir, samma med min käre moder, hon säger samma som dig, att man blir mer orolig för andras småbarn!

   Verkligen, gör samma sak här, avskyr att leta klappar i butik.

   Tack för titten och hoppas du får en fin Lördag ♥

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.