NÄR MAN BEHÖVER TA SEMESTER FRÅN ALLT FÖR EN NATT

torsdag 4 maj 2017

sovrum, inredning, sänghimmel ellos, piano i sovrummet, kalklitir, san sacraria
Jamen ni ser ju, en liten bit av pianot, inte en chans att vi får upp det på andra våningen här på lilla Björkallén, kört är det, totalt! Möjligen att det skulle gå med hjälp av en lyftkran och plocka ut något fönster däruppe men nej, det får vara och jag får helt enkelt acceptera läget. Det passade ju som tur är där bredvid sängen, enda möjliga stället på hela första plan. Tur i oturen!


TORSDAGSKVÄLL

Vi är ä n t l i g e n så gott som helt friska, jag och lilla grynet, kan nog inte med ord förklara hur otroligt skönt det är, livet är tillbaka! Och inte nog med det, imorgon har Johan bokat hotellnatt med Relax och Tapas, ordnat barnvakt, fixat och donat för våran skull...

Vi behöver verkligen ett break från allt, efter att ha kört på i 120 sedan vi fick nycklarna till Björkallén där för snart ett år sedan, gått igenom graviditet, förlossning och småbarnstid mitt uppe i renoveringar där vi gör allt själva, det mina vänner, ja, det tar på krafterna och även förhållandet!

Det är så himla lätt att man tappar bort varandra där mitt uppe i allt kaos, allt går i ett för att gå ihop, den ena saken avlöser den andra, problem uppstår som måste lösas och så glömmer man bort varandra, glömmer bort dom viktiga orden, närheten, att andas, att leva, att lyssna, allt det där som man måste vårda för att förhållandet ska må bra. Vi är inga robotar, vi är människor, det gäller bara att påminna sig själv om det, stanna upp, känna, leva...

Join the conversation!

 1. Så klokt att stanna upp och pausa, det är så otroligt viktigt!
  Känner såååå väl igen allt du skriver, fast vi har inte ett litet barn, men hon var 6 år när vi flyttade hit och nu är hon 12... Å nu har ju vårt liv förändrats så markant att vi planerar att flytta.
  Men viktigast av allt är ju ändå familjen, att man ser till vad som är bäst för familjen.
  Så jag önskar er en riktigt härlig spavistelse och helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, hoppas allt löser sig till det bästa för er <3

   Radera
 2. Tur att det i alla fall funkar där det står, ni har verkligen ett otroligt fint sovrum! Och vad bra att ni börjar vara friska igen också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, ja det är så himla skönt <3

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.