OM ATT BLI 10 MÅNADER, GALNA MÄNNISKOR, VÅRDEPP & SENAPSGULT

onsdag 17 maj 2017

briarhandmade, senapsgul mössa, babymössa, babyhätta, blommig

Lilla gryn, nu hela 10 månader gammal, helt otroligt, och trots att jag skrivit det redan miljoner gånger under dessa månader sedan hon kom, skriver jag det igen, tiden går för fort, a l l d e l e s för fort! Snart har vi nog en vinglig liten stumpa som tar sina första stapplande steg här på lilla Björkallén...

briarhandmade, senapsgul mössa, babymössa, babyhätta, blommig

Har gått och fått nippran på senapsgult, rent av, eller mönstrat, blommigt, himla vackert, speciellt mot grått. Men visst är det märkligt, har aldrig gillat senapsgult överhuvudtaget, nu helt plötsligt faller det mig alldeles utmärkt i smaken. Kanske börjar jag dras mer mot det bohemiska igen, det drömska, när det andas lite vintage, smak och stil går verkligen i vågor, men faller för det mesta för naturfärger, neutralt, det dova och det murriga. Med en stänk av senapsgult nu då...


17 MAJ

Grattis Norge på Nationaldagen, säger man grattis föresten? Onsdag, molnigt och ett evigt duggande, det är precis som att molnen väntar ut oss, snart, snart ska ni få värme och sol, i Dalarna också. Håller tummarna och väntar, behöver ljus, behöver värme, känner verkligen av dessa mörka molniga dagar i sinnet, blir tung, dov och trött, tänk att man kan bli så påverkad, varje vår är lika, vissa värre vissa lättare, denna vinglar mot värre, så moln, skingra er!

Slow blogging, det passar mig och livet som det är just nu väldigt bra, samtidigt som något gnager i mig, det förflutna, det förgångna, ibland slår det mig, varför inte börja om? Dock känns även det tragiskt, så många år, bilder, texter, livet, samtidigt som det känns som att det var ett annat jag. Antar att det funderas för mycket, måste bli bättre på att släppa alla tankar och bara göra, inte plocka isär allt i minsta detalj. Det. Tar. Energi. Mycket. Energi...

Liten sover eftermiddagslur, skulle behöva göra detsamma men just nu lockar ett avsnitt av Little Woman. Atlanta, fastande helt, påminner om alla dessa serier om hemmafruar, en hel del intriger och galenskap.

Något som alltid intresserat mig är att få ta del av okända människors liv, reality såpor t.ex. som såååå många flyr, men det är något med människors beteenden, hur olika vi är, hur många olika sätt det finns att agera och tänka på som fascinerar mig. Precis som jag tycker det är väldigt intressant att läsa i ett kommentarsfällt, en diskussion, hur människor tänker, tycker och känner inför en och samma sak, hur mycket det skiljer, hur olika vi faktiskt är och hur galna många människor tycks vara utifrån min synvinkel, men som i en annans kan anses som fullständigt normalt. 

Människan slutar aldrig att förvåna, och det är väl det jag finner
 intressant antar jag, vi hörs snart igen, hoppas jag!XOXO

Join the conversation!

 1. Ja, på gott och ont verkligen - att människan aldrig slutar att förvåna menar jag..
  Ja, livet... det snurrar ju på så fort så fort, tänk om man hade en pausknapp ibland?
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Ja tänk om, tack för dina ord Anna & ta hand om dig också <3
   Kramar

   Radera
 2. Så känner jag för mitt Instagram-konto! Vill typ inte uppdatera längre för jag kan knappt stå för det jag publicerade för 3 år sen och känner att det är en annan person än den jag är idag, men samtidigt är det ju mycket minnen som finns där... Förstår dig fullkomligt! och ja, grubblande tar energi.... Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja herregud, känner igen mig sååå! Men samtidigt, det är ju minnen och utveckling, man ser ju verkligen hur man utvecklats genom åren. Kram!

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.