9 MÅNADER, SJUKDOMAR & EN VÄLDIGT EFTERLÄNGTAD HELG

fredag 28 april 2017

vinylgolv, rutigt golv, newbie, familjeliv

Hej igen, nu var det länge sedan sist, precis innan påsk uppdaterade jag och höll tummarna för att slippa bli smittad med snuva och feber. Tror ni jag kom undan? Nix! Både jag och lilla grynet har varit jättesjuka i omgångar, det har tagit om x1000 känns det som, nu börjar vi piggna till, efter nästan 2 veckor av sjukdomar...Känner att det går alldeles för snabbt med lillan, hon började krypa nästan direkt efter att ha börjat resa sig i krypläge där vi 8 månader, ni vet sådär, gungandes med rumpan för att sedan ta dom första krypstegen framåt. Snabbt efter det började hon även utmana ödet med att dra sig uppåt, och nu svajar hon fram och tillbaka mellan soffa och bord med noll koll på vart benen är, lilla tokfia! 

vinylgolv, rutigt golv, newbie, familjeliv

Två godingar i en och samma bild, inte ofta man hinner fånga dom tillsammans men ibland händer det. Han börjar bli så stor, Theodor, som nyss var min lilla kille, min lilla bebis, sen kom Lovelia och oj vad stor han blev på ett kick! Han som avskydde bebisar men blev frälst såfort lillan kommit till oss och nu finns inget bättre än lillasyster, det är så fint att se.


GOD KVÄLL FREDAG

Äntligen är helgen här, kan vi seriöst tala om det här med att bli sjuk samtidigt som man ska ta hand om en liten sjukling på 9 månader?!! Oh my, vilken pärs det har varit, vissa dagar, när feber yrde i kroppen var jag på vippen till ett totalt sammanbrott, grät några skvättar under dom mest jobbiga dagarna för att allt kändes så otroligt jobbigt. Livet, barn, sjukdomar, ja det är vad det är och inte alltid en dans på rosor! Tur att dom två äldsta är så pass stora att dom klarar det mesta själva när den här mamman inte är på topp, dock misstänker jag att denna sjukdomshistoria blev så långdragen som den blev just för att man inte fick vila ut ordentligt!

Snart har det gått ett helt år sedan vi köpte lilla Björkallén, ett helt år av otroligt mycket slit för att komma till det vi har idag, vi har fortfarande otroligt mycket kvar, men samtidigt, vi har ett helt liv på oss förhoppningsvis att komma vidare trots att jag vill att allt ska ske på en och samma gång!

Just nu ligger mycket fokus utvändigt, utsidan speglar verkligen inte insidan på något vis just nu, huset ska målas om och trädgården behöver en ordentlig omgång då den inte blivit skött på många många år...

Vi har haft en grävare här, som fixat till dom större delarna som man inte klarar själv med spade och bara med handkraft. Utsidan kommer ta flera år att bli klar med, men någonstans måste man ju börja! Längtar tills gräsmattor och parkeringar är klara, bara det kommer göra stor skillnad, sedan är det ju egentligen bara det roliga kvar, växter, land, buskar, och ja, drömmarna om att bygga det där växthuset av gamla fönster kanske blir sann!

Fredagskväll och litet gryn har precis somnat in här bredvid mig i sängen, i vardagsrummet intill sitter två hjärtan och kollar på rädda willy, smaskar majskakor och tycker nog också, precis som mamman, att helgen är efterlängtad...


Trevlig fredagskväll och sköt om er, 
vi hörs snart igen, hoppas jag!

Join the conversation!

 1. Det är så underbart att se det gamla huset åter få liv. Se lyset i och runt huset när man går förbi med hunden om kvällen. Önskar er alla lycka i huset och ser fram emot att se hur fint allt kommer att bli.
  Grannen en bit högre upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh men visst är det, är glad att vi vågade ta steget att ta på oss allt jobb med att få iordning huset igen efter alla år det bara har stått öde och mörkt. Det är ett hus som verkligen är värd all kärlek! Tack för titten :D

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.