VÅRT SOVRUM I SENASTE NUMRET AV: DRÖMHEM & TRÄDGÅRD

onsdag 24 maj 2017

sovrum, renovering, sänghimmel, ellos, boho interior, monstera sovrummet, bedroom, kalklitir, san saccaria
FOTO: Louise Hietanen 


Det är minst sagt en speciell känsla att få se sitt eget hem i en av alla dom där miljonerna av inredningsmagasin man lyckas plöja igenom efter alla år. Älskar inredningstidningar, vilket kanske inte alls är så konstigt med tanke på att inredning är ett av mina största intressen, bland tusen andra kreativa intressen så att säga... 

En tjej på tidningen Drömhem & Trädgård hade snappat upp en bild från ett större inredningskonto på Facebook där jag brukar hänga någon gång i månaden, och hörde sig för om jag ville ställa upp på en intervju om mitt drömrum som är en ny sida i tidningen!

Hojta gärna till här nedan om du är ny här och har hittat hit via tidningen!


O N S D A G  -  2 4  M A  J


Oh my, oh my, det går verkligen i ett här hemma på lilla Björkallén, tvätt, disk, plock och småbarnskaos i vanlig ordning! Här har alla somnat för kvällen, så det är lugnt och stilla, passar på att skriva av mig några rader denna onsdagskväll...

Sommarens största projekt blir att måla om huset, är i full färd att försöka hitta rätt nyans efter mycket velade fram och tillbaka i veckor nu! Gud så svårt det där är! Men så himla viktigt att det blir rätt, att måla om ett helt hus är ju inte något man bara gör sådär på en dag eller två, det måste bli rätt helt enkelt!

Sen har vi ju hela trädgården, runt hela huset som är ett enda stort kaos, väntar på grävare, en liten plätt gräsmatta kanske vi hinner få till denna sommar men allt annat runtom får vi nog räkna med att det inte blir klart förens nästa år!

Är även så himla nyfiken på alla små/stora träd här på gården, om något lever och vad det isåfall är, håller alla tummar för att det är något körsbärsträd som fortfarande är vid liv!

Föresten så provmålade jag en bit i eftermiddags, en nyans som heter Vinternatt, ljust grå, såg himla fin ut på det där lilla kortet man tar med sig från butik, men på väggen, njaaaaaaa, det var inte direkt så jag tänkt mig, den drar för mycket åt blått, alldeles för kall i nyansen. Så nu blir det att försöka hitta en varmare ton, mer beige/grå är nog det jag är ute efter! Så svårt! 

Långhelg och lediga barn, så himla skönt ska det bli, nu längtar vi rejält efter sommarlov, semester, värme och bad. Tänk, det är alldeles, alldeles snart sommar! Brukar säga att jag vill ha Maj månad hur länge som helst, vill inte att den ska ta slut, för när den väl gör det går allt så himla fort, rätt vad det är så står vi där och har hösten här igen!PSST...SOVRUMMET FINNER NI PÅ SIDAN 74 I SENASTE 
NUMRET (7) AV DRÖMHEM & TRÄDGÅRD


XOXO


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.