SMÅ CREEPY MEN HUR UNDERBAR SOM HELST - MUDRA HAND

onsdag 12 april 2017

Mudra hand, interiör, inredningsblogg

Mudra hand, har så länge velat ha en på väggen och hittade denna lite små creepy la hur underbar som helst inne på sidan Etsy. Där hittar man allt möjligt kul, speciellt hantverk, men även antika, unika och personliga ting! 


Fick med mig en bedårande växt ifrån blomsterlandet, klöver har jag googlat mig fram till, men vad är detta för sort och hur sköter man den? Ska den ens vara inomhus? Är förälskad, den bor på vårt köksbord och verkar trivas med en skvätt vatten varannan dag.

Mudra hand, interiör, inredningsblogg

En liten Mudra hand, med svaga nyanser av grönt. Vackert! Den ska få sin plats i köket, bredvid spisdelen, ska bara klura ut hur vi fäster den på bästa sätt...


ONSDAG 12 APRIL

Vi har sjukstuga på lilla Björkallén, snörvliga ungar x3 plus en man som också känner sig krasslig, håller alla tummar och tår för att jag själv slipper förkylning. Som ni kanske redan vet om ni har ungar själv, det blir inte mycket till att ligga och tycka synd om sig själv, få vila ut vid sjukdomar, vilket man helst hade velat såklart!

Jahapp, annars då, jo idag blev sovrumsfönstren färdiga, gud så skönt! Dom har varit trasiga sedan vi köpte huset och nu var det allt på tiden att få dem fixade. Vi har ju sängen precis nedanför, så det har dragit skapligt kallt om nätterna om man säger så!

Nu ska dom bara få vila i 14 dagar, sedan planeras målning samt sätta någon sorts spröjs så dom passar in med resten av husets fönster. Ni förstår, dom två fönstren i sovrummet har någon gång bytts ut till ett par mindre, samt till något helt annat än vad som passar till resten av huset. Varför inte bara byta till exakt lika som resten av huset när man ändå byter fönster kan man undra? Nej men istället kapar man bort en bit av väggen, täpper igen en del upptill för att få in ett fönster som inte alls passar till huset. Vansinne! 

Men antar att det fanns en anledning till det också, hade varit kul att få veta mer om huset, vilka som bott här, vem byggde det osv? Är sjukt intresserad av hus och dess historia! Har någon sjuk dröm om att hitta ritningar någonstans på vinden, under sågspån eller brädor, antar att jag sett för mycket på film, tänk att få tag på ett hur med en vind med massor av gamla ting att botanisera bland. Drömma går ju...

Babblar på som vanligt när det gått några dygn mellan inläggen, befriande, hoppas på mer tid, energi och friska ungar framöver, solen får gärna visa sig lite mer och snart, snart kanske den första grönskan börjar titta fram. Vi har en härlig tid framför oss, längtar så!


Önskar er en härlig påsk om tiden inte finns för att kika in igen innan allt drar igång, föresten så är jag helt nollställd inför påsken, inga som helst planer och har inte ens fixat några påskägg, men antar att det blir påsk ändå! Trevlig kväll, vi hörs snart igen, hoppas jag!


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.