MEMORIES

måndag 13 mars 2017

I samarbete med Framkalla.se

FOTO: louise hietanen

Framkallade 20 stycken fotografier från mitt instagramflöde i samarbete med den smarta sidan framkalla.se, om det är något som jag har ångest över så är det alla fotografier som stannar digitalt, på datorn, i mobilen, på bloggen och på instagram utan att någonsin bli framkallade i fysiska kort. Måste bli bättre på det!

Dock har jag blivit bättre på att säkerhetskopiera och göra backup, för några år sedan var jag med om att min hårddisk kraschade och massor av viktigt material försvann på en sekund, fotografier, minnen...


MÅNDAGSMORGON

Blir så himla glad i kroppen när man inser att det kommer bli en solig fin dag, har längtat ihjäl mig efter sol och vår, nu kanske den är på ingång, trots att jag vet att bakslag med snö och rusk alltid slår till när man minst anar det...

Vet att jag skrivit om det tidigare vårar, att mitt mående pendlar väldigt just kring våren, toppar och dalar i en enda stor berg-o-dalbana! Precis som många blir deprimerade kring höst har jag en tendens att kunna bli lite deppig mellan varven runt våren, men jag håller tummarna för att jag slipper den svackan just denna vår...

Vi har haft stopp i avloppet här på lilla Björkallén, hela 5 gånger, 3 gånger dom senaste veckorna sedan vi hastigt och impulsivt flyttade in. Igår fick spolbilen gå ner med kamera och hela baletten, gjutjärnsröret har kollapsat, phu, tur att Johan gillar att bila upp golv, känns som att det kommer bli ett väldans kaos därnere i källaren...

Övrig oviktig info, har fått nippran på att sticka igen, lärde ju mig att sticka när vi väntade Love, vår lilla änglapojke. Nu har jag blivit så förälskad i dessa Pixi-luvor, letat land och rike runt efter ett mönster, hittade ett på engelska, läs (himla dålig på engelska), men lyckades översätta det tillslut med lite hjälp från en grupp på FB. Tusen tack för det! Här har det stickats luvor, den första alldeles för stor för Lovelia, den andra, alldeles för liten och den tredje passar precis för en liten 8 månaders bebbelino. Skam den som ger sig...typ!

Gudars vad jag pladdrar på här, ska avrunda, hinna ta tag i det berömda hushållsarbetet innan lillan vaknar och barnen skall hämtas på skolan kl 13. Vi hörs snart igen, hoppas jag!

Follow

Join the conversation!

 1. Så vacker bild!
  Är verkligen usel på att framkalla riktiga bilder numer... Men det är ju väldigt trevligt att bläddra i ett riktigt album..
  Hoppas du får en fin måndag!
  Kram Anna
  PS: kan känna igen det du skriver, kanske beror det på alla förväntningar som gör att man blir extra trött..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för det <3
   Ja det är lite så jag tänker, eller som dessa, hänga upp dom lite varstans i hemmet.
   Så kan det säkert vara, kanske ljuset också som man är så ovan med, sen att allt damm syns överallt gör ju inte saken bättre...oh my! Kram och tack för titten <3

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.