HEJ IFRÅN SOVRUMMET PÅ BJÖRKALLÉN

onsdag 1 mars 2017

Impulsiva som vi är, både jag och min andra hälft så bestämde vi oss i fredags att nu är tiden inne, vi flyttar! Så vi började tömma lilla laritstorp på möbler och flyttkartonger och det har gått i ett om man säger så sedan dess, oh my vilket pyssel att flytta ett helt hem...
Tur vi har fina själar som hjälpt till att bära och konka tunga möbler, dock har vi en del kvar, pianot är en riktig rysare! Det ska nämligen upp på övre plan och in i Vildas rum, hur mysigt kommer inte det bli?!! Ett eget piano på flickrummet tillsammans med dom storblommiga och drömska tapeterna som nu pryder väggarna. 

Dom senaste dagarna har ägnats åt att försöka få allt på plats, saker ska sorteras in, vi är 2 rum kort då dessa två fortfarande behöver renoveras på övre plan, tanken är att vi förvarar alla saker och kartonger i ett av rummen, fixar till det ena och sedan det andra. 

Försöka ta en sak i taget nu när vi väl bor här, innan har vi ju gjort precis tvärtom emot vad man ska göra, börjat i alla hörn samtidigt! Men det har ju funkat trots att det stundvis har varit riktigt jobbigt med allt renoveringskaos överallt, det gäller att vara fokuserad. Samtidigt tycker jag att man spar tid genom att påbörja flera saker, ska det t.ex. målas på flera ställen är det ju torktider och då är det skönt att kunna fortsatta medan man väntar.

Det bästa av allt är att man efter en lång och intensiv dag bland 3 små, flyttkaos och allt vad det innebär kan gå upp på övre plan och tappa upp ett varm bad om kvällen. Det om något mina vänner, det är vardagslyx för en smått stressad och vimsig 3 barnsmamma!

Inläggen blir himla långa när det går några dagar, hoppas ni inte har något emot det, dock gillar jag mer och mer det här med slow blogging, det faller sig ganska naturligt just nu, när läget är lite kaosartat med lite tid. Dock längtar jag tills ordning och reda infinner sig och kreativiteten kan kicka igång på riktigt igen, har så många projekt i huvudet nu som spinner runt och snart är det ju vår, bara det får ju en att bli helt nipprig!

Idag välkomnar vi även Mars månad, barnen har sportlov och vi ska försöka hinna plantera lite fröer som kom med posten igår. Beställde en hel drös, även till barnen, junior fröer med bland annat ätbara blommor och annat smått och gott! Ska bli himla kul att få inviga vårmånaden Mars med lite odling, sen får vi bara hålla tummar och tår för att mina icke så gröna fingrar inte tar död på allt innan sommaren är här...

Join the conversation!

 1. Men ååå vilket sovrum, ser verkligen drömskt ut!
  Härligt att ni kommit på plats :)
  Men jag vet... har flyttat ett antal gånger i mitt liv och det är ingen lek ;)
  Å nu har vi ju bestämt oss för att göra det igen... Ett tufft beslut eftersom vi älskar vårt hus, men vårt liv har blivit alldeles för komplicerat tyvärr.
  Så då får man liksom tänka om och tänka nytt :)
  Ha en fin onsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh tusen tack va roligt att du tycker det!
   Ja det är himla härligt, dock en hel del ångest, mycket pga att jag verkligen älskar det andra huset med, mitt barndomshem, men jag har ju det kvar, ska hyra ut till några högt älskade själar som jag vet kommer vårda det ömt och med kärlek.

   Lycka till med flytten <3

   Radera
 2. Är det gardiner som är himmelsäng? Isf vart är de köpta?☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är en sänghimmel från Ellos!

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.