NÄR MAN INVIGER DEN NYA VÅRMÅNADEN

torsdag 2 mars 2017


Vi invigde som sagt den nya vårmånaden med lite plantering, barnen fick odla krasse på fat, ett hett tips, det växer snabbt och dom kan dag för dag se utveckligen när dom små fröna börjat gro efter några dagar. Blöt bara lite hushållspapper på ett fat och strö sedan ut fröna i ett jämt lager, håll fuktigt. 

odla krasse på hushållspapper

Hittade detta lilla sett när vi var till IKEA för att införskaffa hallförvaring, så nu har vi även lite smörgåskrasse på G i köksfönstret! Barnen fick även plantera ätbara blommor, smultron, solrosor, pumpor och melon. Har även satt majs, kronärtskocka, prydnadspumpor, dill och lite annat smått och gott! Nu håller vi tummarna för att jag lyckas hålla allt vid liv, en del pyssel lär det nog bli. Oh my!

odla dill, så dill

Rusta hade ett litet mini-växthus med tillbehör, små krukor, lite jord och fröpåse med dill som fick följa med hem, perfekt att ha på köksbänken!


HEJ TORSDAG

Äntligen har vi lite bättre väder, usch för snö och blask, inte ett dugg kul tycker jag! Speciellt inte när barnen har sportlov, vi har mest hållit oss inomhus, plockat och sorterat i flyttkaoset, spelat spel, kollat på film, bakat osv. Ikväll ska lilleman sova över hos bästa kompisen för första gången, ivrig liten kille och nog är det lite pirrigt allt, både för han och mig! 

Liten Lovelia ligger och sussar här bakom mig, ska passa på att fixa lite kaffe och en lagom sen lunch till dom två andra Vildingarna innan "mormor" & "morbror" kommer på besök. Sen inväntar vi Johan och tar helg, så himla skönt! Älskar att han är pappaledig fredagar, det gör så otroligt mycket, långhelg och jag får chans att fixa och dona med sådant jag annars inte hinner med liten bebbelino på armen...

Trevlig torsdag på er, vi hörs snart igen, 
hoppas jag!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.