EN HALL BÖRJAR TA FORM

torsdag 23 februari 2017

FENG SHUI HALL, monstera, spegel rund, ikea skoskåp

Phuu, vilken vecka vi har haft! Nu verkar det som att det vattenburna systemet fungerar, alla gamla element i lillan Björkallén är uppfyllda med varmt vatten, alltid lite nervöst sådär när det är gamla saker man har med att göra, men tack vare svärfar, Johan och pappsen så verkar allt fungera. Nu håller vi tummarna för att inget större fel inträffar...

FENG SHUI HALL, monstera, spegel rund, ikea skoskåp

Hallen börjar smått ta form, vi har en väldigt liten smal hall som går åt vänster, ca 1,40 i bredd. Inte det lättaste att möblera så det gäller att tänka till lite här, förvaring är verkligen A och O när vi har 3 små, massa skor, kläder och annat måst få plats! Hittade ett skoskåp på Ikea som precis fick plats till höger när man kommer innanför ytterdörren, tänker mig att den kanske sväljer en hel del vantar/mössor och skor såklart! 

FENG SHUI HALL, monstera, spegel rund, ikea skoskåp

Lite Feng Shui har jag allt i baktanken, hallen är det första man möter och lämnar så det känns viktigt att det är trevligt bemötande man möts av när man kommer hem. Inte för plottrigt, var sak har sin plats samt ordning och reda tror jag gör mycket för välbefinnandet, ialf mitt ^^

Enligt Feng Shui ska man aldrig placera en spegel så att man möts av sin egen spegelbild när man kliver innanför dörren, då studsar energin tillbaka och ut igen istället för att fortsätta igenom och in i huset. Vi har den stora runda spegeln till höger om ytterdörren, älskar speglar, dom gör verkligen mycket för ett rum, speciellt små rum!

Men nog babblat om Feng Shui, inväntar att Johan ska sluta jobbet, lillan ska passas av "mormor" så vi får åka iväg till Borlänge för att fixa bänkskivor till tvättstugan samt en förvaringslösning till hallen. Och vet ni vad, snart blir det flytt!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.