EUCALYPTUS, ÖGLANSTOLAR & LÖRDAG INNAN FÖRSTA ADVENT

lördag 26 november 2016


God morgon lördag! Första advent imorgon och jag kan väl inte påstå att vi har hunnit pyntat så som man brukar, eller är vad vid kanske man skulle kunna uttrycka det! Har införskaffat lite grön mossa, några hyacinter samt satt upp några julstjärnor både här hemma på lilla laritstorp samt borta i renoveringskaoset, lilla björkallén...


Införskaffade lite kvistar av eucalyptus, dessa som hänger här ovanför sängen är torkade och gamla, nu fixade jag lite nya färska som jag tänkte göra några kransar av eller något annat pyssel inför jul. Himla vackert med grönska, en mistel hade jag också velat ha, undrar just vart man kan få tag på en sådan?


Natten har varit lång och någon sömn har det knappt blivit vilket har resulterat i huvudvärk, håller tummarna för att den snart ger med sig så vi kan börja dagen här på lilla laritstorp, Vildingarna är det full rulle på, Lovelia sitter just nu och blir matad av pappsen, smakportioner! Inväntar svärisarna som ska komma och hälsa på tills imorgon, det blir mysigt, sedan ska vi in till lilla staden senare mot kvällen för att hämta hem ett gäng med öglanstolar!

Letat så himla länge efter just dessa stolar, tycker dom är så fina, lite retrokänsla blandat med rustikt. Tror dom kommer göra sig bra i nya huset, kanske återkommer med en bild eller två la dagens mobil-pics, men lovar ingenting, som ni vet, så vet man ju aldrig hur dagen blir! Ha de gott så hörs vi kanske snart igen!

INSTAGRAM |  BLOGLOVIN  |  FACEBOOK |  YOUTUBE |

Join the conversation!

 1. Ser så mysigt ut där i sängen...man vill bara slänga sej i den ;))
  Har pyntat lite...stjärnor, stakar och hyacinter, men det kommer mera eftersom...fast jag ska tona ner lite i år...
  Trevlig helg !
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh men tack! Haha ja sängen är verkligen bästa bästa!!! Samma här, kommer inte alls pynta som tidigare, lite grönska, ljus & lite sådant men inte så mycket mer, vi har så fullt upp nu som det är med två hus att hålla koll på ^^ Detsamma Bia, trevlig helg på dig och tack för titten!

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.