GLAMORÖSARE ÄN SÅHÄR BLIR DE INTE!

lördag 26 november 2016


Ja men ni ser ju, glamorösare än såhär blir det inte i kvällens inlägg! Björkallén är just nu som ett enda stort dammigt hus, ni vet, slipdamm efter spackling, för övrigt så a v s k y r jag spackel, kan inte med det för fem öre samt att det blir massa damm överallt när man ska finslipa pppiiiiippppppp...hrmff! Nepp håller mig till pensel och färg, möjligen tapeter och klister på sin höjd, blir lugnast så, men spackel, nej där går min gräns ^^

Blev inga bilder på stolarna vi hämtade hem heller, ljuset hann försvinna och i mörker vill ingen ta bilder, ni förstår säkert vad jag menar, extremt mörka och korniga bilder. Men blev så himla nöjd med dem, stolarna som jag sökt efter med lykta för inte ett allt för dyrt pris samt begagnat, nu fann jag dom inte alls lågt härifrån, winwin! 

Just nu är alla barnen nattade, Johan & svärfar är borta i andra huset för att koppla in spis, kyl, frys samt lampor i första hallen. Så himla tacksam för all hjälp vi kan få med sådant en själv inte vågar sig på eller kan någonting om, el! 

Läser ni några fler bloggar som renoverar? Hojta gärna till, är inne i en sådan där period nu när jag vill hitta nytt att läsa och inspireras av! 


Join the conversation!

 1. Hejsan!
  Kul att du tittade in hos mig.
  Så mysig blogg du har, passade på att titta runt hos dig... inspirerande. Det var mycket att läsa så jag återkommer...
  Ha en bra dag!
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. =D Det var så lite så! Tusen tack för det och välkommen hit // L

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.