DAGENS MOBILPIC & EN LITEN FÖRE/EFTER BILD PÅ EN DEL AV KÖKET

söndag 27 november 2016

vinylmatta, rutig, öglan stolar, tarkett

God kväll kära ni! Får bli ett snabbt inlägg denna första advent, supermega trött småbarnsmorsa här som varit i "renoveringskaoset" denna kväll tillsammans med svärisarna och min Johan. Fick en hel del gjort, känns bra då jag själv knappt kunnat vara där och greja den sista tiden...

Men idag fick vi upp lite taklister i första hallen, takrosetten, lampan samt att jag målade på i andra hallen (kolla my story på instagram)! Har en liten bit kvar där som ska få taklister osv såfort det är färdigmålat! Johan och hans pappa har grejat på mest hela helgen, såååå himla tacksam för all hjälp på vi fått, guld värt!

Ni kanske skulle vilja se en liten "före" bild på hur det såg när vi köpte huset samt efter vi rivit ut en del av inredning här vid diskbänken? 

Sooo here we go...

Ja herregudars, en hel del har hänt sedan denna bild togs i somras...

Nej nu ni mina vänner måste den här mamman försöka få sig lite skönhetssömn, bristvara deluxe nu förtiden som sagt. Hoppas ni haft en fin första advent, här tände vi ljus imorse, åt både lussebullar och pepparkakor som svärmor hade med sig. Ha de bäst så hörs vi snart igen!

Join the conversation!

 1. Wow säger jag bara, så galet snyggt och vilket jobb ni har lagt ner. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Men oh tack Tina! Vad glad jag blir för din kommentar, ja vi har lagt ner en hel del jobb på detta hus sedan Maj månad, läääöngtar verkligen tills det är klart! Stor kram // Louise

  SvaraRadera
 3. Urtjusigt!!! Å jag vill med ha öglanstolar!!! :))
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej..
  vilket fint kök och golv!!!
  Undrar var du fått tag på golvet skulle gärna ha det samma.
  Hälsningar Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Golvet kommer ifrån Tarkett och är ett Vinylgolv, vänligen L

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.