Chocolate Caramel Cheesecake

onsdag 29 februari 2012


Jag är galet förälskad i Call me Cupcakes recept och vackra skapelser, förra veckan försökte jag mej
på en Chocolate Caramel Cheescake.
Oh my..oh my..

Receptet hittar ni HÄR.

Föreställ er Oreobotten, Choklad & Vanilj Chessecake, hemma gjord Kolasås & 
en ljuvlig Choklad Ganache. Kan inte blir så mycket annat än underbart!Join the conversation!

 1. goodmorning!
  Nämen hur god såg den där ut då..måste skriva ut receptet direkt så att jag inte glömmer det..hasta la vista och ha en bra dag!!
  Gabriella

  SvaraRadera
 2. ojoj, jag tror jag just dog lite. plötsligt känns min släta kopp kaffe väldigt ensam och ynklig...

  SvaraRadera
 3. Hualigen det där såg ju gudomligt gott ut, så jäkla typsikt!
  Jag som verkligen försöker gå inför att lägga om kosten och bli av med de helvetes sega kilona som kom under graviditeten (inbillar mig att det inte kan vara annat, inte alls de stilla sittande mammaträffarfikastuderna ;)
  Men det där måste jag nog testa på någon dag här...I helgen kanske, då får man äta lite snask ;)

  Ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera
 4. Smaskigt!
  Får man fråga vad typsnittet du har till bilden heter? Väldigt fint!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Bromans bravader: Gött!

  Det är inget typsnitt utan en pensel till photoshop, du kan köpa dessa HÄR: http://www.designerdigitals.com/digital-scrapbooking/supplies/advanced_search_result.php/keywords/Ali%20Edwards%20Design/sort/3a/page/11

  För antingen personligt bruk eller för kommersiellt.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Någon huskur mot ögoninflamationen har jag inte, men maken påstods sig fixa allt med hemmagjord saltlösning som jag skulle gnida in ögonen med ofta. Var inte direkt skönt och jag vet ej om det funkade, men är du desperat så kan det ju vara nåt...

  Kul att någon annan också samlar på förkylningar..

  Apless!

  Ser god ut den där kakan :)

  SvaraRadera
 7. Oh my.. hur gott lät inte det! Får absolut testa den någon gång :) Kram

  SvaraRadera
 8. Lantmätarvillan: Men oh tack! Det är ju värt ett försök ialf :)

  SvaraRadera
 9. Jess: Ja det tycker jag verkligen du ska göra!

  SvaraRadera
 10. Ohh yum yum! Det där frestades lagom ska du veta!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.