ETT NYTT KÖK VÄXER SAKTA FRAM

fredag 17 februari 2017


Tänkte visa er lite bilder från vårt blivande kök på lilla Björkallén, det blev ju ett ganska så omfattande projekt då vi från början "bara" skulle fräscha upp det. Mer om köket och renoveringen hittar ni HÄR och HÄR.


Alltså, denna blomma, eller är det ett träd? Någon som vet vad den heter och hur man sköter den? Hittade den lite innan jul och ja, den verkar ju ha överlevt med lite vatten då och då, himla fin är den ialf, men skulle gärna vilja veta mer om den...


Några fler bilder i förbifarten, en del kvar att fixa med i köket innan det anses som "klart", en golvsockel som jag letar land och rike runt efter måste hittas, fattas några meter samt till det platsbyggda skafferiet. Taklister på några ställen, lite silikon samt handtag till kyl och frys, sen så börjar det nog kännas någorlunda klart!


Liten Lovelia slumrar i sin naturvagga, vi satte upp den mellan kök och vardagsrum tillsvidare. Här sover hon så himla skönt, smått avundsjuk på det lilla grynet, tänk att ha en sådan där korg att slumra i...


Bubbellampan som jag kallar den, även kallad DIY lamp från House Doctor. Tänkte att jag skulle göra en till två, alltså dela på lampan så att varje lampa får 5 bubblor, en i vardagsrummet och en ovanför köksbordet, det återstår att se om det går i lås!



HEJ SOLIGA FEBRUARI FREDAG


Trots att solen skiner, Johan är pappaledig och mina små Vildningar är hemma så är inte humöret på topp denna fredag! Skyller fullt ut på PMS, dessa hormoner alltså...

Men igår hade vi en fin dag, liten Vilda är inte så liten längre, 8 bast fyllde hon igår, passade ju ypperligt att det var studiedag och allt. Massa tårta och firande dagen lång, kommer lite bilder i ett senare inlägg!

Ska försöka tvinga igång glädjenivån här, kanske åka bort till huset en stund för att fortsätta måla  i Theodors rum, ni vet den där ivern, att bli klar, komma vidare, framåt, ja den är då inte nådig just nu. Känns lite som att vi tar två steg fram och sedan ett tillbaka, hela, hela tiden, just nu är det något med pannan som måste fixas för att få igång varmvatten och element, ni vet, sånt där som en annan inte kan ett jota om! 


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.