RÄDSLAN FÖR ATT SAKNA DET MAN ÄR VAN VID

måndag 13 februari 2017


badkar utomhus, diy, utomhus spa

Solen skiner och det känns som vår, bläddrar igenom mitt gamla arkiv härinne, fastnar under DIY kategorin och finner den lilla badkarshörnan på altanen. Badkaret som jag hämtade mitt i vintern hemma hos mamma, impulsiv som man är, slet ut duschväggarna för att få in badkaret i badrummet, pallade upp det med vedträn eftersom det saknades 1 fot! Ja men ni förstår ju vad glamoröst det var, inte nog med det, varmvattnet räckte ju inte att fylla upp hela karet, så det hamnade tillslut på altanen, som ett litet utespa sommartid!

badkar utomhus, diy, utomhus spa

Gjorde som en sänghimmel ovanför badkaret, vill ni läsa mer om det så finns det här: Bygg ett eget mini-spa. Längtar verkligen till våren och sommaren nu, att få odla och bygga fram en hel ny trädgård, för en sommar till i lilla Laritstorp blir det inte, snart börjar vi röra på oss bort mot lilla Björkallén istället och mitt barndomshem här kommer hyras ut.

Det är både glädje och sorg i det, älskar detta lilla ställe, huset, altanerna, kakelugnen och kaminerna men samtidigt måste jag också kunna släppa, prova något nytt, som i detta fallet innebär att flytta till huset vi slitit med sedan i Maj förra året. Självklart känns det märkligträdslan för att sakna det man är van vid skrämmer mig från vettet ibland, samtidigt som jag är så ivrig och nyfiken på hur livet kommer bli i det nya huset. Många känslor att ta in just nu, många tankar som virvlar runt...


Tack för era tankar i föregående inlägg och det gör mig väldigt glad att ni uppskattar mina fotografier,   tack för det fina ni! Jag hoppas vi hörs snart igen, ta hand om er!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.