Saturday night

lördag 26 december 2015


Sista kvällen här i Mora, i morgon packar jag ihop och reser hemöver. Det är mysigt att åka bort men jag längtar redan hem efter några dygn, ni vet, är lite sådär hemma kär av mig! Så i morgon bär det av hem till lilla skrutt-huset igen efter att ha firat en lugn och mysig jul med fina själar.

Jobb i lilla staden mån/tis sen är det bara att invänta nyår och Vildingarna, så man saknar dom små såhär under julen, inte alls samma sak utan dom, men nästa år, då är dom hos oss igen! Kommer även sakna J som stannar några dygn extra hos sina föräldrar, men det är nog bara nyttigt, att sakna ibland, eller vad tror ni? Vi är nästan aldrig ifrån varandra så man är så van att alltid ha honom nära, en liten prövning sagt allt. Extra mysigt när vi ses igen.

Nu ska vi snart ta ett bad sen kryper jag nog ner i sängen bums för att kika på det sista avsnittet av Fru Frimans Krig som går på Svt just nu. Kvällens tips till er som gillar kvinnor med humor och som besitter en kämparglöd av stål! En mini serie om klass- och kvinnokamp under tidigt 1900 tal, rösträtt för kvinnor.

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.