ATT FÖRVANDLA EN LITEN HALL TILL ETT BADRUM

fredag 18 maj 2018

badrum, vintagekrok
Måste ju visa er några bilder från det lilla mini badrummet här på Björkallén, Johan står bakom detta verk och skapade verkligen magi med detta lilla krypin med tanke på hur det såg ut från början...

litet badkar med tassar, badrumsrenovering, 20 tal
Tänk er en liten liten hall med platsbyggd soffa där badkaret nu står i Pippi Långstrump rosa, det roliga är att dom flesta snickerier här på övre plan var målade i just rosa och blått. Verkligen "villa villekulla" stuk! Vi lyckades tillslut finna ett badkar som P R E C I S fick plats, 1 cm marginal M A X, snacka om svettigt när det skulle in...
vintage blandare, badrum
Blandare i gammal stil är ju bara för charmigt!
tops förvaring
Tops i liten söt burk och annat estetiskt tilltalande för ögat får plats på den lilla badrumshyllan...
vinylmatta, raw concrete
Sugna på att se hur det såg ut innan? Då ska ni kika in hos mig på Styleroom, där finner ni hallen innan projekt badrum påbörjades. Via länken härinnan kommer ni direkt till bilden!
FREDAG 18 MAJ 2018

Nästan en hel månad har gått sedan jag kikade in här, försöker att inte känna press men det är svårt med tanke på att jag drivit den här sidan sedan 2009 och uppdaterat den så gott som varje dag och i perioder flera gånger om dagen. I snart 10 år! Men livet kommer hela tiden emellan och det måste få göra det känner mitt sunda förnuft, dessutom är årets mysigaste månad här, Maj med allt vad det innebär. 

Men jag saknar er, och jag saknar framförallt dom åren då vi hade mer kommunikation via bloggarna, idag ekar många tomt på kommentarer och feedback. Att skriva till en vägg ger ingen pepp och det personliga kanske många gånger prioriteras bort, vem vill vara personlig om det inte finns någon att diskutera med? Analysera, utbyta erfarenheter på gott och ont, livet ni vet?

Tycker mig även sakna det mer personliga i det stora hela i sociala medier, kanske har jag missat många, kanske är det så att vi är mer på vår vakt än tidigare? 

Hur som, det uppskattas att ibland bli påmind om att den lilla vackra fasaden i sociala medier inte alltid är så vacker, vi har alla våra kaos, så även vi. Kom ihåg det och ta hand om varandra så hoppas jag att vi hörs snart igen.

Join the conversation!

 1. Tänk att jag tänkte precis på samma sak igår när jag tog min träningsrunda! Att jag saknar lite den här tiden innan Instagram och Facebook exploderade, när "vanliga" bloggar stod i fokus. Vågar man tro på en retrovåg även där? Kämpa på :-) //Pia på Aspellhome.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi håller tummarna för en retrovåg <3

   Radera
 2. Så fint ni har det :).

  Jag har bloggat i över 14 år nu, och känner som du. Folk är inte lika personliga längre och kommentarerna minskar för varje år. Jättetråkigt :/. Det var det roligaste med att blogga förr :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.