ETT STYCKE HÖGT ÄLSKAD KRUKA

torsdag 26 april 2018

grön hortensia, bergs potter
Min gröna fina hortensia, glansdagarna är minst sagt förbi men jag håller tummarna för att mitt ompysslande utav denna skönhet lönar sig. Den får gärna bli så stor och grönskade igen, läste föresten någonstans om att man ska plantera ut hortensian när den börjat vissna, kan det stämma tro?

grön hortensia, bergs potter kruka
Förälskad är jag i många ting, men dessa krukor är ju något alldeles extra. Precis sådär råa och ruffiga som är så fint, Bergs Potter söker ni bara på så finner ni dom. Skulle inte tacka nej till ett mindre hav av dessa i olika storlekar och färger för att plantera både det ena med det andra.
Odlingssäsongen är ju här och jag har väl gjort det klassiska misstaget att plantera för många och för stora växter, t.ex. prydnadspumpor till förbannelse. Hur jag ska få plats med alla? Inte en aning, som det är nu flyttar jag runt på dom varje dag för att hitta en bra plats här hemma med längtar mest efter värmen och att dom ska få flytta ut. Det är fint med växter, men någon måtta får det vara. En mindre djungel har jag skapat här hemma. Oh lord!
grön hortensia, bergs potter
Och föresten, tack för att några tog er tid till att begrunda allt detta med instagram i föregående inlägg. Kan inte släppa irritationen än över hur dom har krånglat till allt och smutsat ner hela appen, det var ju det trevligaste av ställen att hänga på, nu känns det mest trist och förvirrande!Join the conversation!

 1. Svar
  1. Samma här <33 Men man lär sig något nytt lite hela tiden, dock är jag ej född med gröna händer, försöker ändra på det! =D haha

   Radera
 2. A wonderful and nice Hortensie and it matches perfect with the white kitchen furniture and the white table with the black chairs and decoration.
  Best Regards, Dora

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.