TRÄDGÅRDSDRÖMMAR

tisdag 27 mars 2018

Inlägget är i samarbete med Trademax

Gula hallon

Snart väntas ännu en vår och sommar här på björkallén, vi har fortfarande otroligt mycket jobb framför oss för att få till trädgården. Men en bit påväg är vi, gräsmattan ovanför huset var ett enda stort kaos när vi flyttade hit, den var totalt uppgrävd, och det fanns ett S T O R T hål som bildat en mindre sjö mitt på tomten, det växte till och med vass däri, sådana där cigarrer ni vet!

Gula hallon

Är så himla lycklig över att vi lyckades rädda några av hallonbuskarna, det är gula hallon förstår ni, är lite smått förälskad i allt som växer och frodas och vill gärna ha en trädgård la mandelman. Men vem vill inte det? Höns, växthus och ett riktigt stort grönsaksland vore så himla trevligt!

Gula hallon

Om vi ska drömma helt fritt så hade jag velat bygga en mindre vildmarkslekpark till barnen, linbanor, rep att balansera på, gungor, saker att klättra i någonstans på gården. En liten lekstuga fylld med kläder att spöka ut sig med, gamla nötta möbler och en loppisfyndad liten servis att använda till eftermiddagsfikat ute i det gröna. Kanske en paviljong under lummiga träd, eller varför inte ett lusthus?

Som sagt, man kan ju drömma iväg hur långt som helst och det är ju det som är det fina med livet, alla drömmar, att det är fritt att drömma. Och hallonbuskarna räcker gott och väl för att jag ska vara lycklig, de gula, det lilla guldet för mig...


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.