ETT STYCKE LINTOTT!

torsdag 29 mars 2018


Tänkte att det kunde vara kul att visa lite vardagsbilder ur telefonen mellan varven, bilder man knäpper i stunden. Lilla yrvädret älskar verkligen att bada, både i diskhon och i badkaret, där är hon mer som en fisk!
Älskar att stå på tripp trapp stolen i köket och låta vattnet rinna för att sedan fylla upp glas och hälla ut, gång på gång, om och om igen, blött blir det!


Hej skärtorsdag! 

Sista dagen att plugga järnet innan vi tar lite ledigt hela bunten, läser JavaScript och har sjukt svårt att få in allt, det är ett programspråk och i och med det, precis som att lära sig ett helt nytt språk! HTML och CSS var hundra gånger roligare, och jag känner verkligen paniken när jag inte riktigt får in hur det fungerar. Bara att traggla vidare så att säga. Oh lord!

Ser verkligen framemot påsken, det är nog en av mina favorithögtider, ingen stress, bara chill och det behöver verkligen den här mamman! Vi har inte riktigt bestämt oss än om vi bara ska vara hemma eller fara uppåt i Dalarna under påskhelgen, det återstår att se.

Är ju så himla hemmakär och skulle helst bara vilja vara hemma och pyssla, kika på Lotta på Bråkmakargatan, måla påskägg och bara njuta, men vi är ju fler viljor i den här familjen så jag antar att jag blir nedröstad ganska så fort!

Har ju även en kurs som Hanna Wendelbo har skapat att sätta tänderna i, kreativitet mina vänner, det är balsam för själen och just den här kursen ser jag så mycket framemot. Den innehåller allt ifrån akvarellmålning till blomsterpill och olika tekniker, så himla spännande! Sök bara på Hanna så finner ni kursen, antingen på instagram eller på google! Det får allt bli veckans tips tycker jag! Trevlig skärtorsdag på er!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.