VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?!!

tisdag 16 januari 2018Nu var det länge sedan igen, livet tar som vanligt upp all tid och den senaste veckan har varit intensiv med alla beslut inför framtiden, inskolning av liten fröken (vart tog tiden vägen?!!), förkylningar, ett mående som svajjar skapligt och dom vardagliga sysslorna som slukar massor av tid.

H&M linne sängkläder, bädda säng, lager på lager, inredning, interiör

Men nu ni, har vi äntligen fått igång på värmen ordentligt efter att ha frusit en hel del dom senaste 2 månaderna, bara det har ju tagit på psyket rejält! Att gå runt och frysa är extremt påfrestande och nerverande, speciellt när man är på hemmaplan dagarna i ända. Men nu så, ett problem mindre. Woho!

Kan även meddela att man blivit student igen, läser webbteknik, html och css på högskola och undrar just V A D jag gett mig in på, böckerna är på engelska och kodning i sig är ju ganska så lurigt men samtidigt något jag kommer kunna ha stor nytta utav. Spännande! 

Efter flera års sökande kom jag även in på Sjuksköterskeutbildningen, drömmen om att bli barnmorska har ju inte riktigt släppt än efter alla dessa år men som läget är nu kunde jag inte efter mycket velande fram och tillbaka hoppa på den. 

Sååå himla tråkigt, samtidigt får jag tid att känna efter ordentligt. Svårt det där att veta vilka vägar man ska ta här i livet, tänker någonstans att man kanske kan få göra lite av varje, vill ju satsa fullt ut på det kreativa då mitt hjärta alltid gått den vägen. Men det är en svår väg, snårig, oviss och ganska läskig samtidigt som den är allt det jag någonsin velat göra. 

Men att ha en barnmorskeutbildning är inte fy skam det heller inför framtiden, det kommer ju garanterat behövas själar inom yrket som verkligen brinner för det. Den som lever får se helt enkelt, men nu tar vi en sak i taget och fokuserar på det kreativa fram till sommaren sen får tiden utvisa vad som sker. Vart vinden för en så att säga, livet ni vet, det kan ju ta riktigt tvära kast, ja det har vi ju lärt oss vid det här laget, bara att följa med, så gott det går...

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.