ATT HA TIPS PÅ EN RÄDDARE

onsdag 17 januari 2018

BILDKÄLLA: MOKKASIN

Blev så sjukt inspirerad utav Sofias inlägg: Vår absoluta räddare alla dagar som innehåller en liten guide på hur man ganska så enkelt skapar en stor griffeltavla. Allt för att förhindra kaoset som uppstår när man har en stor familj med många barn och mycket att hålla reda på! En sådan behöver vi, nu, helst igår då den här virriga mamman får bränna ut hjärnan mellan varven för att klara av att hålla koll på allt...

Vet inte H U R många almenackor jag haft genom åren, införskaffat i hopp om att den ska användas. Tror ni den används? Inte ett dugg, förstår inte vad det är men något är det med mig och dessa böcker, att skriva in saker för att sedan glömma bort boken totalt. Är mer för listor, kanske att en stor griffeltavla hade fungerat, då kan man ju liksom inte missa den tänker jag, om den står någonstans där man alltid spenderar lite mer tid. Köket? Badrummet?

Fast nu när jag tänker efter kanske vi ska  ta och undvika badrummet, själslig vila i form av en dusch eller bad är värt för mycket för att förstöras av scheman och kom-ihåg. Köket blir bra, mer än bra när jag tänker efter!

Join the conversation!

 1. Tror vi alla skulle behöva en gigantisk griffeltavla... blir nog till att ordna en sådan. Just nu kör jag med notis-lapps-systemet vilket innebär att jag skriver ner alla viktiga saker på notisar och fäster dem lite här och där. Inte optimalt kan jag säga :)
  https://cgstyle.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej det känns som att man provat det mesta men det här med stor griffeltavla tror jag på! Kanske funkar någorlunda för att hålla koll =D Håller tummarna! Tack för titten <3

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.