MAGI I BARNRUMMET

onsdag 3 januari 2018

mrs mighetto, dear faun, barnrum, magi, trästjärna

Dessa akvarellmålningar som Mrs Mighetto skapat är magi om något i barnrummet och nej jag är inte sponsrad (tyvärr) utan dessa har jag klickat hem i ren och skär förälskelse till lilla yrvädrets hörna.

mrs mighetto, dear faun, barnrum, magi, trästjärna

Just nu längtar jag efter att projektet renovera yrvädrets rum på våning 2 blir klart, samt att vi kan börja med vårt kommande sovrum vägg i vägg. Men det får ta den tid det tar nu, vi är nog ganska trötta, både jag och Johan efter allt vi gjort sedan huset blev vårt där i Maj 2016. 

mrs mighetto, dear faun, barnrum, magi, trästjärna

Jaha annars då, vi firade in det nya året med förkylningar, alla barnen är hemma och har jullov och jag själv springer mest runt i ren förvirring, plockar, leker, städar, lagar mat och försöker samla mina tankar och komma fram till beslut om framtiden. Hysteriskt när hjärnan inte riktigt vill samarbeta, den är trött, så trött just nu...


Join the conversation!

  1. Hejsan !
    Ja mycket förkylningar nu...jag var förkyld före jul och är ännu inte riktigt bra...hostar fortfarande !....Tavlan var jättesöt ;)) hoppas annars allt är bra med dig och ha en god fortsättning på nya året !
    Kram

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.