OM MAN FICK DRÖMMA FRITT

lördag 30 december 2017

I SAMARBETE MED BYGGHEMMA

keramikstjärnor, ateljé livsglitter, dalarna, keramik, lera, lufttorkande

Nytt år och nya möjligheter står inför dörren, snart lämnar vi 2017 bakom oss vilket känns ganska skönt. 2018 känns på något vis bättre och vi håller tummarna för ett något lugnare år än det vi upplevt under detta, där drömmar och mål kanske kan bli till verklighet. För vad vore livet utan drömmar?


Det här inlägget är i samarbete med bygghemma som undrade om jag ville skriva några rader om garage, och det mina vänner, det vill jag gärna. Ett garage stort nog för flera olika kreativa oaser hade varit drömmen om något, en verkstad för både mig och han, min andre hälft som också älskar att skapa med händerna. En keramikverkstad, plats för bil, verktyg, en snickerihörna med svarv, massa smart förvaring där var sak har sin plats, det ni, det vore väl drömscenariot! 

keramikstjärnor, ateljé livsglitter, dalarna, keramik, lera, lufttorkande, lantligt

Har i många år drömt om större utrymme för allt det där kreativa som kliar i fingrarna, huset räcker liksom inte riktigt till när man vill snickra, bygga, dreja och måla gigantiska stora tavlor på linneduk. Så ett stort garage byggt i gammal stil som matchar huset, det hade varit något om man fick drömma fritt för en liten stund...

keramikstjärnor, ateljé livsglitter, dalarna, keramik, lera, lufttorkande

Som ni ser har jag inte riktigt kunnat vänta på den där keramikverkstaden, den där ivern ni vet, den är inte nådig någonstans när det klingar till! Det traditionella julpyntet är jag inte mycket för, små keramikstjärnor att ställa lite varstans i hemmet passar mig bättre, där varje stjärna är unik och inte 100 lik den andre. 

keramikstjärnor, ateljé livsglitter, dalarna, keramik, lera, lufttorkande

Karln var också med på ett hörn den där kvällen några dagar innan jul, vilket resulterade i den sötaste lilla ljusklumpen jag någonsin sett. Det är verkligen något speciellt med keramik, det som skapas blir unikt, varje liten sak, ingen den andre lik, det gör mig glad i själen...Två dagar kvar av det gamla året, säger redan nu hej då till 2017
 och välkomnar ett nytt fräscht 2018. Må detta år bli bättre än bäst, 
lyckligare än lyckligast och få många drömmar att slå in! 

Gott nytt år på er, vi hörs snart igen, 
hoppas jag!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.