FREDAGSDVALA

fredag 29 december 2017


Gäääsp! Vilken dvala vi hamnat i såhär efter allt julstök, himla skönt om jag får säga det själv. Julen firade vi i Mora, det enda som fattades var mina andra två Vildingar som hade pappa-jul i år. Alltid lika märkligt det där, att inte få fira jul men sina barn, man vänjer sig aldrig vid det. Men ikväll kommer dom igen och imorgon ska vi fira mini-jul, det ser vi fram emot. FREDAG 29 DECEMBER

På dagens lista står en hel del, t.ex. allt som har med företaget att göra såhär inför det nya året, vill få allt klart så jag kan slappna av sen. Finns nog ingenting som är så stressande som bokföring och allt som hör till, sen har jag många större beslut att ta, vilket känns stressigt, tidspress är inte min grej och nu gäller det att komma fram till rätt beslut inför framtiden. Oh my! Önskar jag hade ett orakel som kunde visa vilken väg man skulle ta på denna krokiga stig ibland...


Hoppas ni haft en fin jul och tack för att ni tittar in här och lämnar små fotspår ibland, 
det betyder så himla mycket ska ni veta. Vi hörs snart igen, hoppas jag!


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.