BLEV TYDLIGEN 28 ÅR IDAG

tisdag 14 november 2017

Louise Hietanen, Livsglitter, fotograf, grängesberg, Ludvika, Dalarna, inredning, renovering, gamla hus, björkallén, mateus, åhlens, öglan stolar, köksrenovering, budget, DIY

28 vintrar, känner mig fortfarande som 20 men samtidigt som låååångt över 40! Två år kvar till 30, har väldigt svårt för att se mig själv som 30 plussare och får faktiskt lite ångest över att åren går trots att jag ändå har hunnit med en hel del under dessa år.

28 vintrar och jag har fått 3 barn som finns här på jorden i åldrarna snart 9, 7,5 & 1,5, samt lilla Love som fick somna in i vecka 22 pga Ebstines Anomali. Har varit husägare sedan 18 års ålder och började familjelivet tidigt, kärleken för hus, renovering och inredning har ju bara vuxit sig starkare genom åren. 

Så starkt att vi till och med köpte ett riktigt renoveringsobjekt till hus i Maj 2016 som vi så gott som varje dag lagt ner kärlek på trots massa Vildingar i släptåg, graviditet och massa annat strul. En rolig resa, men samtidigt otroligt krävande och jobbig såklart, där man vissa stunder velat ge upp, slitit sitt hår osv för att nya problem dykt upp när man minst anat det!

Och precis som för dom flesta andra har livet varit mer eller mindre en berg o dalbana genom åren, många sorger men också många lyckliga stunder. Undrar verkligen vad man fått uppleva och hur livet ser ut om 28 år, håller tummarna för ett stabilt, spännande och lyckligt liv, massa barnbarn och att jag hittat rätt väg att vandra, vågat prova mina vingar ännu mer och att jag har nått upp till några av alla dessa drömmar om framtiden. Man kan bara drömma och hoppas, sen får tiden utvisa vart livet för en...


Hoppas ni får en fin tisdag, litet busfrö passade på att fira sin mor imorse genom att kissa på henne. Tack för födelsedagsgåvan lilla vän, haha! Så nu ska jag fortsätta fira min 28 års dag genom att tvätta kläder och sängkläder, skrubba golv och dricka alldeles för mycket kaffe.XOXO

Join the conversation!

 1. Grattis på födelsedagen ✿
  En annan är 40+ och känner sig som din ålder ;)
  Jag lovar, livet blir bara bättre och bättre ju äldre du blir, så det finns ingen anledning till att få åldersnoja.

  Hoppas du har haft en toppendag, den började ju fint i alla fall. Ha ha, dessa goa ungar :)

  Kram Jonna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Hoppas verkligen att jag också känner så lite längre fram, tack <3

   Radera
 2. Stort Grattis på födelsedagen du vackra dalkulla :)
  Å du, jag är över 40 och tycker livet är härligt nu med :))
  Precis som barn har sina åldrar charm har åren även det som vuxen tycker jag.
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Anna, Tusen tack ♥
   Det låter såååå betryggande att du säger så, vet inte riktigt varför jag är "rädd" för att bli äldre, mer en känsla av att jag vill inte att åren bara ska gå ^^

   Kramar Louise

   Radera
 3. jag är tvärtom, jag älskar att fylla år och åldras. Varje år blir bättre och bättre, och jag blir mer trygg i mig själv.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.