ETT STYCKE BUSFRÖ

lördag 4 mars 2017


Full fart på detta lilla gryn, snart 8 månader och världen är fylld av intressanta saker, allt ska in i munnen bokstavligen! Kritvitt hår och riktigt mörkblå ögon, helt tvärtom vad man trodde, själv har jag mörkt bruna ögon och Johan har melerade. Men att ögonfärgen skulle vara bestämd vid 6 månaders ålder kan nog inte stämma, om man kollar på Vildas ögon så har dom verkligen förändrats sedan hon var liten, då var dom blåare än blåast och nu vid 8 års ålder är dom gröna med en mörkblå ring längst ut i kanterna. Himla vackra!


Som sagt, allt ska inspekteras just nu och fröken har verkligen humör, försöker febrilt åla sig framåt på golvet och blir riktigt arg när det inte går som hon vill! Tänk vilken befrielse det måste vara när dom väl kommer på hur man kryper, ujuj!


GOD MORGON LÖRDAG

Vilda sover hos "mormor" och här hemma har vi haft en ganska lugn morgon, Johan är nere i källaren och fixar lite hyllplan, lillan sover förmiddagslur och jag själv ska passa på att rensa lite mer i röran av flyttkaoset. Det största problemet just nu är vart vi ska ha alla våra kläder, vill samla allt på ett och samma ställe då detta underlättar något otroligt vid invikning. Just nu får vi ha alla kläder provisoriskt i hallen på övervåningen eftersom vi är 2 rum kort läs (måste renoveras).

Googlar även husmorsknep att få rent fastbränd kastrull, måste testa tricket med sockerbit! Har ni några tips så får ni gärna dela med er av dem här nedan i kommentarsfältet...

Trevlig lördag på er, vi hörs snart igen, 
hoppas jag!


Follow

Join the conversation!

  1. Jag använder mig av vaaaarmt vatten och bakpulver, sedan får det stå ett par timmar/över natten. Funkar klockrent! De gånger det inte funkar ser jag det som ett bra tillfälle att unna mig en ny kastrull... :D

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.