TAGET UR MOBILEN, ATT HA BLIVIT LJUSARE & FÖRBEREDELSER INFÖR JUL

tisdag 20 december 2016


God morgon vänner! Bjuder på lite vardagsbilder la mobil-pics från vårt lilla Björkallén, som tidigare nämnt planerar vi att fira julen där, så det var hög tid att åka ditt och ställa upp ett bord, testa snabb duka med hjälp av lite granris och annat behövligt! Tror det kan bli fint med vitt, grått, lite naturmaterial i form av grankvistar samt lite svart. Måste även hinna fixa dom sista öglanstolarna, har några vita som ska bli svarta nämligen!


Och för ovanlighetens skull, en liten bild på hon bakom skärmen här, har nämligen gått och blivit ljusare i barret i dessa dagar! Vi liksom smyyyyyger fram den nyans jag vill ha, eller vi och vi, jag, eftersom jag A L D R I G går till någon frisör, detta efter att en manlig frisör klippte mig kort i 6:an när jag skulle vara lucia! Tanken är att håret ska bli mer silvergrått och inte ha några som helst gula nyanser, men att gå från mörk till ljus, ja det innebär som sagt en hel del gula nyanser till att börja med ^^


Tycker det är himla charmigt med det enkla, som att bara lägga ihop några kvistar granris och sätta en gammal ljushållare i riset. Men det återstår att se vad vi mer hittar på inför kommande julafton, inte många dagar kvar nu och dom små är ivrigare än någonsin! Idag ska vi köra lite pepparkaksbak här hemma på lilla laritstorp, lilleman ska ha med sig bästa tjejkompisen hem så det blir himla mysigt!

Nu måste jag fixa barret här, Lovelia och jag ska iväg till Rusta en sväng när det öppnar, har lite smått kvar att införskaffa innan jag kan pusta ut! Ha en fin dag så hörs vi av lite senare igen // L

Join the conversation!

 1. Så himla fin du är. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Så fint du har det...jag ska också ha granris i min dukning eller tuja kvistar ;))
  Inget bak hos mej...idag ska jag till tandläkaren (en ny sådan också)...hua! Gillar inte tandläkarbesök !
  Ha en fin dag vännen !
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Håller med dig.. Det enkla är det vackraste <3
  Å du är ju vacker som en dag!

  Å de där snöflingorna var ju supermysiga... Men jag har wordpress, får googla hur man gör då.
  Önskar dig en riktigt fin och vacker Jul om jag inte hinner skriva något innan dess<3
  Varm kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint du har det och det är mysigt med snöflingor på bloggen.
   God fortsättning önskar jag dig!
   Kram Birgitta

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.