JULEN KOM OCH JULEN GICK

fredag 30 december 2016


Hoppas ni haft en riktigt trevlig jul därute, här tog vi en välbehövlig paus från sociala medier under julen, dels för att tiden helt enkelt inte räckte till samt att man vill spendera den med nära och kära när man väl ses.

Två hus att städa och göra mysigt inför jul tok på krafterna, nu i efterhand förstår jag inte riktigt varför man ens städar I N N A N jul, när det är minst lika stökigt och skitigt efter, vi får införa en städa efter jul tradition istället hädanefter...hur det nu kommer gå ^^

Vildingarna har åkt iväg för pappavecka, så vi har passat på att fixa i Björkallén nu när det bara är vi tre, jag, Johan och Lovelia! Gått på alla dörrar uppe i hallen på våning 2 med vit färg, vilket skillnad det blir!

Har även hunnit sälja iväg min största miss när det kommer till inredning och inköp av större variant, mer om det i ett annat inlägg. P H U! Ha det gott så länge så hörs vi kanske snart igen och gott nytt år på er!

Join the conversation!

 1. Gott nytt år till dej Louise!
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt år till dej med fina !!
  Hoppas det blir ett bra år för oss alla...
  Varm kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bia och detsamma till dig, Gott nytt år! Och ja nu håller vi tummarna för ett riktigt fint och spännande år <3 Kramar Louise

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.