VÄRLDENS VACKRASTE VALLMOKAPSLAR

lördag 22 oktober 2016

vallmokapslar, blommor, grönska
FOTO:LIVSGLITTER

Alltså, ser ni? Hur galet fin var inte denna lilla bukett? Igår svängde vi förbi byns lilla blomsterbutik, jag och liten Lovelia för att införskaffa lite grönska fredagen till ära. En grön bukett, inte klargrön utan sådär dov, smutsgrön var jag ute efter och det var precis vad dom hade. Vallmokapslarna föll jag pladask för, så himla vackra!

Hej Lördag!

Oh my vilken sovmorgon vi tog idag, behövde nog lite extra sömn både jag och my love, lillan är minst sagt lite knölig om nätterna än och att inte få sova gör ju vem som helst lite flummig om dagarna! Hon börjar ju gå mot 4 månader så vi håller tummarna för att hon snart börjar sova bättre...

FOTO:LIVSGLITTER

Idag är planen att vi ska åka till vårt lilla renoveringskaos och försöka få en hel del gjort, skafferiet ska målas en sväng till invändigt och vi ska försöka hinna få upp hyllplan! Johan har nyss varit där och förberett golvet i badrummet inför mattläggning nästa vecka, så nu är det pågång, det där badrummet med efterlängtat badkar, gudars vad vi ska bada när det är klart!!!

Ska även försöka hinna fixa till lillans babyhörna, ska fästa vita prickar på väggarna, tror det kan bli riktigt bra, är så galet nöjd med dom ruffiga kalklitir väggarna, det var ju minst sagt ett experiment utan dess like med tanke på hur väggarna såg ut innan. Ska visa er före/efter bilder tids nog även om det tar emot att lägga upp galet taskiga mobilbilder, eller så kanske det kommer i videoformat istället!

Nej nu ska vi ta och bege oss här så vi får något gjort idag, hoppas ni får en fin dag så hörs vi snart igen!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.