AMNINGSHJÄRNA & ETT RÄDDANDE SKYDDSGLAS

fredag 21 oktober 2016

marmor, iphone skal, ideal of sweden
FOTO:LIVSGLITTER
Alltså, marmor, får inte nog! Ny telefon kräver ju helt klart nytt skal samt skyddsglas för display, kan meddela att jag hunnit köpa hela 2 skyddsglas sedan denna införskaffades. Skyller helt och fullt ut på amningshjärnan när man ska ta ut lillan och råkar lägga telefonen på taket för att sedan helt glömma bort den där...

Vad hände? Jo den fick sig en tur på biltaket där en eftermiddag när jag skulle åka fram och tillbaka mellan husen för att hämta något, först så trodde jag att den glömts kvar hemma på Laritstorp men när jag började fundera "här var mamma redan påväg från Björkallén till Laritstorp för att kika" så gick det liksom inte ihop, kom fram till att jag måste ha lagt den på taket och kört iväg med den! Panik! Tänkte: Jahapp, den kan ju ligga vart sjutton som helst efter vägen, i diket, överkörd, upplockad av någon och garanterat med en trasig display!!!

Mamma kom tillbaka, ingen telefon på Laritstorp, nu lånar vi Johans brors mobil och loggar in på hitta min Iphone, vi hoppar in i bilen och åker efter gps, och där, en bit bort, MITT i vägen ligger den med framsidan ner mot asfalten! 

Johan springer ut och plockar upp den, ser ut som hela displayen är sönder, men när jag försiktigt avlägsnar skyddsglasen så upptäcker jag att det är bara den som gått sönder! Ooohhh myyyy vilken tur, och det lyckoruset efter att ha insett att den var hel, det mina vänner var ren och skär lycka!!!

Phuuu hur det kan bli, som sagt, detta med amningshjärna är inte att leka med, sömnbrist och stress kan få en att göra dom mest tokiga saker...
SparaSparaSparaSpara

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.