ÄNNU MER SPÖKLIGHETER FÖR DE SMÅ...

söndag 30 oktober 2016


Måste ju bara visa er dessa coola blodpåsar (godis) som vi hittade på Dollar Store i torsdags när jag & Vilda tog en tur för att införskaffa lite Halloween saker inför helgens bus! Dock smakade dom dessvärre inte så mysigt...

halloween, blodpåsar, godis, dollar store, pumpa, diy, halloween pyssel

Men snygga var dom ju, så något dög dom sagt allt till, dock en varningens ord, små barn & superduper-kladdigt innehåll är inte att rekommendera om man är rädd för kladd! Hujedamej, super klibbig konsistens, så ni kan ju förstå om detta hade hamnat i en soffa av ljusare variant...phuu!

halloween, blodpåsar, godis, dollar store, pumpa, diy, halloween pyssel


Söndagsmorgon här och klockan är ställd, märkligt det där, dagen klockorna ställd blir liksom alltid lite knepig! Vi ska ialf chilla här på morgonen ordentligt, helgen har varit allt annat än lugn, sen ska vi nog packa in oss för att åka till vårt lilla renoveringskaos på Björkallén någon timme...

halloween, blodpåsar, godis, dollar store, pumpa, diy, halloween pyssel

Har ju faktiskt massa mer att visa er med Halloween-tema, hoppas ni inte tröttnar totalt på mig nu men det är ju bara sååååå kul! Bland annat små supergoda & lätta spöken man kan baka själv, samt pyssel till trädgården, dansande spöken! 

Vi får se vad som hinns med, hade även en liten plan om att lägga upp ett nytt Youtube-klipp, från renoveringskaoset, filmat för flera månader sedan under tiden jag var höggravid, som en liten presentation av oss helt enkelt. Såg att vi fått våran första prenumerant sedan igår, wohooo så kul! 

Som sagt, vi får la se vad som hinns med!Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.