HAND & FOTAVTRYCK

fredag 9 september 2016


Fredagsmorgon och helgen är verkligen så efterlängtad!!! Tänkte passa på att göra Lovelias hand & fotavtryck idag, håll tummarna för ett fint resultat! Hittade det här lilla kitet hos Lekia i lilla staden för några veckor sedan, var på jakt efter en "mitt första år" bok men fann ingen, får leta vidare här i cyber.

Föresten, instagram och deras nya uppdatering likt "snapchat", älskar den, så himla mysigt att kunna kolla på små klipp och videosnuttar från dom man följer! Brukar passa på när lillan ammas, man sitter ju liksom, eller ligger ju också för den delen där man är en bra stund och då är ju mobilen väldigt trevlig att ha i närheten att fördriva tiden med. 

Har även upptäckt youtube, Oh myyy så roligt det är att få följa med i vissas liv, älskar familjelivs-vloggar, känns mer äkta att få se deras vardag, följa med från morgon till kväll. Är även sjukt fascinerad utav deras sätt att filma, prata in i kameran, klippa och klistra, vilket jobb! Tänk om alla man kände hade en egen youtube-kanal, så roligt det skulle vara ^^

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.