Att bära på en av dom finaste av hemligheter

söndag 6 mars 2016


Som ni ser så har jag hållit på den här "lilla" hemligheten väldigt länge nu, en riktig liten lyckoträff och vi har väl egentligen inte förens nu börjat förstå att det faktiskt är någon därinne! Ni som följt oss vet ju om att vi var tvingade att avbryta en graviditet i v22, detta skedde alltså för exakt 6 månader sedan imorgon, den 7 september 2015 födde vi lilla Love som tyvärr hade ett så grovt hjärtfel att ett liv utanför magen inte var möjligt. 

I och med denna upplevelse har denna graviditet varit allt annat än lätt, jag har inte riktigt kunnat tagit den till mig, vilket jag tror är en sorts försvarsmekanism, rädslan att behöva gå igenom samma sak en gång till har helt enkelt gjort att hjärnan inte riktigt vill glädjas. Men nu börjar det som sagt släppa, försöker tänka på att vara lycklig för stunden, vad som händer i framtiden kan ingen veta precis som man aldrig kan ta förgivet att det föds ett friskt och levande barn. För det är verkligen ett mirakel när det sker...

Det känns otroligt befriande att äntligen få berätta för er, det har inte varit lätt att skriva härinne mellan varven, som ni kanske märkt har inläggen varit mindre personliga under den senaste tiden men nu kommer det ändring på det minsann!

 Håll tummarna för oss nu!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.