Veckans insta-collage

tisdag 1 mars 2016

Veckans flöde på instagram, ni hittar mig under livsglitter, såklart! Härinne blandar jag bilder från vårt lilla hem, massor med barnrumsinspo då det ligger mig varmt om hjärtat samt att man får ta del av mitt kreativa arbete som fotograf, formgivare och illustratör! 

Själv älskar jag att få se och följa med i andra kreativa själars flöden, följer även en hel del butiker samt mammabloggare med instagramkonton! ​

Tisdag & jag har precis hämtat hem dom små från deras mormor, är fortfarande krasslig och har allt för många punkter på To-Do listan för att det ska kännas lugnt så det var verkligen guld värt med lite barnpassning & inte var det Vildingarna emot heller att få lite egentid med deras högt älskade mormor!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.