TILL BABYHÖRNAN

tisdag 8 mars 2016


Om ni bara visste hur ivrig jag är att få fixa iordning en bebishörna, låt nu tiden gå snabbt! Kommer nog bli en hel del inlägg som har både med graviditet och bebis-inspo att göra men ska försöka att inte bomba er, haha! 

Finaste sänghimmeln kommer ifrån favoritmärket Numero74 samt den fina vimpeln med stjärnor, har även spanat in deras charmiga stjärnkuddar, dock verkar dessa sälja slut direkt så man får vara redo när dom väl finns i lager!

Är ju så galet kär i Miffy lamporna, finns denna som flyger på ett moln samt två olika modeller som står på golvet. Alla 3 modellerna är ju lika fina, men hur sött hade det inte varit med en flygande miffy ovanför spjälsängen?

Har även spanat på en liten spjälsäng att ställa bredvid sängen, känns mer säkert än att ha bebis sovandes bredvid sig. Men alltså kan ni förstå att det kanske kommer en liten skrutt till oss om några månader? Helt ofattbart men otroligt välkommet! Håll tummarna med oss nu att allt går som det ska, ikväll tänkte jag skriva lite mer om den jobbigaste dagen hittills under denna graviditet, ultraljudet...

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.