Vardagsrum & vårkänslor

söndag 27 mars 2016


God morgon på er! Bjuder på en liten bild ifrån vardagsrummet, älskar att ljuset börjar komma tillbaka nu lite smått, vårkänslor deluxe! Har ni haft en fin påsk? Här har den firats i ensamhet, jag, illamåendet och lilla skruttan i magen, Vildingarna har haft pappavecka och J har varit bortrest hos sina föräldrar, valde att stanna hemma, det där med att åka bil långt är inte riktigt min grej just nu, läs ( åksjuk )...
diy, bord, soffbord
Har passat på att umgås lite med mamsen under helgen, vilat, sovit samt jobbat lite här vid datorn med min lilla hemlighet som snart kommer avslöjas! Och idag ska jag försöka fixa det sista inför kvällen för då kommer mina två små godingar hem igen för mammavecka och påsklov, ni får ha en fin dag så hörs vi kanske lite senare igen.

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.