Hemlighet No2

tisdag 29 mars 2016

ÄNTLIGEN kan jag avslöja vad hemlighet no2 är, den första vet ju som sagt många av er redan om, men för er som kanske kikar in här för första gången så var den lilla hemligheten en liten lyckoträff i form av en växande liten skruttbebe i magen!

Men nu åter till avslöjandet, som ni vet skrev jag för några veckor sedan om att jag sagt upp mig pga många olika omständigheter men även för att jag kände att nu är det dags, dags att satsa på det jag verkligen vill och drömmer om, att kunna leva på mitt skapande och mina största intressen här i livet, inredning, barnrum, sociala medier och fotografering!
Så den 8 Mars gick jag från frilans finans som egenanställd till eget företag, hur galet och härligt är inte det på en skala?!! Skit läskigt men samtidigt hur roligt som helst och jag ser verkligen framemot att få fortsätta bygga på min egna lilla bebis, varumärket LOVE by LIVSGLITTER som till att börja med kommer bestå av mina egna illustrationer i form av posters, både till små och stora rum, i framtiden kanske vi till och med kan ta in andra varumärken, få utvalda älskvärda ting för barnrummen, framtiden får helt enkelt utvisa!
Under dessa veckor har jag alltså jobbat med en helt ny webbshop, där finner ni allt från posters och vimplar till barnrummet men även budskapstavlor och posters till övriga hemmet samt information om produkt och miljöfotografering!

Varmt välkomna till 

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.