Babyhörnan, påsk & giveaway

lördag 26 mars 2016

miffy lampa
Glad påsk på er finisar! Hoppas ni har det riktigt mysigt, här går saker och ting på sparlåga, alltså detta illamående som aldrig verkar vilja ge med sig...phu....

Försöker få en del gjort ändå, har ju som sagt en hel del att pyssla med i dessa dagar, men försöker att inte stressa upp mig onödigt mycket, ta en sak i taget och sen, kanske, kanske jag kan avslöja hemlighet no2! 

Håller även tummarna för lite bättre mående och inspiration till att fortsätta med babyhörnan, kommer bli så himla mysigt och fint, precis sådär som jag vill ha det, lite drömskt och fluffigt till våran lilla skrutt i magen, föresten, ikväll ska ni hålla utkik på min instagram, har nämligen världens trevligaste GIVEAWAY på G, något för alla er som också älskar barnrums inredning! Så håll utkik, livsglitter heter jag där för er som inte visste!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.