3 härliga mamma & familjelivsbloggare

onsdag 30 mars 2016

Tänkte tipsa er om mina 3 favoriter när det kommer till mamma & familjelivsbloggare, dock har dom alla en stor dos av inredning som intresse vilket bara är ett stort plus med tanke på vilken inredningsnörd man själv är!
Först ut har vi JuliaK, även känd som Julias vita drömmar sedan många år tillbaka. Denna pingla har jag följt längst av alla bloggar, så himla mysig blandning av inredning och familjeliv, renoveringar och annat pyssel! En mysig blogg att bli inspirerad av helt enkelt!

En ganska nyfunnen, eller ny och ny, i höstas hittade jag till Gabriella Joss, runt den tiden vi väntade Love som tyvärr inte fick stanna hos oss här på jorden, var väldigt inne i bebisbubblan vilket är ganska så självklart när man är gravid och väntar på en liten & hittade en hel del gravidbloggar att följa, Gabriella är verkligen expert på att dela med sig av sitt liv, flera gånger om dagen och för första gången tycker jag att det är riktigt spännande att följa denna typ av blogg, där det handlar mycket om personen/personerna i fråga, att man får följa med i större delar av deras liv. En väldigt levande & varm blogg skulle jag vilja säga att det är, med allt från härliga mat/frukt/bär bilder till inredning, tips på produkter, personliga texter till deras vardag med lille Jason!

Att vara någons fru är också en gammal goding, det många år sedan jag började läsa inne hos henne, tror det var i samma sväng som hon väntade sin första son, Buse! Minns att man blev så galet inspirerad av hennes härliga fotografier och upptåg, en minnesbild är när hon är gravid och badar i en liten pool, eller om det var ett traktordäck? Minns inte riktigt, men jag tyckte att det var så himla härligt och galet på samma vis, sådant gillar jag, personer som sticker ut, personligheter som det lyser om! Och Emma är verkligen en sådan man bara inte kan sluta följa då det alltid händer något nytt och spännande, speciellt på inredningsfronten vilket jag gillar såklart! Vill även tillägga att hon skriver väldigt fängslande mellan varven, minnen och historier från hennes liv, vilket är väldigt härligt att få ta del av...

Ni får gärna nämna några egna favoriter här nedan, vem vet, ni kanske sitter på några guldkorn!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.